אדם סנרדסון, במאי "זוהי סדום" ו"בתולות", על מיסטיקה ואבא דני

מאז שהחזיק בפעם הראשונה בגיל 9, הוא לא מניח אותה: הוא עובד על הסט עם אשתו, כותב עם אחותו ולא מוטרד כשמזכירים לו שהוא הבן של: “המשפחה שלי היא מתנה"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אדם סנדרסון
אדם סנדרסון | צילום: אריק קטרינה
6
גלריה

"בדיעבד אני מרגיש שכל יצירה משלימה משהו שהיה חסר ביצירה הקודמת, גם אם לא התכוונו לכך. אם סרט אחד יצא רועש, הסרט השני יצא שקט וכן הלאה. כרגע אני מרגיש שכל העבודות שלי נחשבות מוקדמות, כי עד היום עשיתי בסך הכל שני סרטי קולנוע וסדרה אחת. לפני כן עשיתי הרבה סרטים קצרים שרובם מרגישים לי ילדותיים, אבל שוב, אני לא יכול להתעלם מזה שהם נאמנים למי שהייתי כשעשיתי אותם, וזה כנראה הכי חשוב. אם לדבר רגע בגדול, אני חושב שהדבר המשותף לביקורת שלי על הדברים שעשיתי עד כה, זה שהייתי נאמן מדי לאיזה דיוק אמנותי בזמן העשייה ונורא דאגתי שלא לאבד את מה שניסיתי להשיג ולא לסטות הצידה. בהסתכלות מחודשת אני מרגיש שיכולתי לשחרר במקומות מסוימים, לסמוך על החוויה ולתת ליצירה להגיע למקומות חדשים. היצירה לא מאבדת מהזהות שלה, היא רק צומחת מזה".

אדם סנדרסון והילה וידור מאחורי הקלעים של לוויה בצהריים. צילום: ערן כהן
אדם סנדרסון והילה וידור מאחורי הקלעים של לוויה בצהריים. צילום: ערן כהן | אדם סנדרסון והילה וידור מאחורי הקלעים של לוויה בצהריים. צילום: ערן כהן
דני סנדרסון. צילום: תומר נויברג, פלאש 90
דני סנדרסון. צילום: תומר נויברג, פלאש 90 | דני סנדרסון. צילום: תומר נויברג, פלאש 90
דינה סנדרסון. צילום: רפי דלויה
דינה סנדרסון. צילום: רפי דלויה | דינה סנדרסון. צילום: רפי דלויה
דיוויד לינץ'. צילום: רויטרס
דיוויד לינץ'. צילום: רויטרס | דיוויד לינץ'. צילום: רויטרס
פרנסיס פורד קופולה. צילום: רויטרס
פרנסיס פורד קופולה. צילום: רויטרס | פרנסיס פורד קופולה. צילום: רויטרס
תגיות:
דני סנדרסון
/
אדם סנדרסון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף