"תקף אותי מינית": בתו המאומצת של וודי אלן נחשפת לראשונה על מסך

דילן פארו, בתו המאומצת של הבמאי, התייחסה בתוכנית הבוקרת של CBS להאשמותיה כי אביה (82) תקף אותה מינית לפני יותר מ-27 שנה והביעה תקווה כי יאמינו לה

תמונה ברירת מחדל - כותב צילום: מעריב אונליין
דילן פארו, וודי אלן
דילן פארו, וודי אלן | צילום: רויטרס,רויטרס, צילום מסך מתוך טוויטר

בריאיון ראשון מול מצלמה, שישודר היום בתוכנית הבוקר של רשת CBS, מתייחסת פארו (32), בתם המאומצת של אלן ושל רעייתו לשעבר, השחקנית מיה פארו, לטענותיה כי אביה תקף אותה בביתם בעת שהייתה בת שבע. על אף שלא מדובר בפעם הראשונה שבה מועלות ההאשמות נגד הבמאי הוותיק, הביעה פארו את תקוותה כי הריאיון יגרום לאנשים להאמין לה.

"אני אמינה ואני אומרת את האמת ואני חושבת שחשוב שאנשים יבינו שגם לקורבן אחד, למאשימה אחת, יש חשיבות", אמרה פארו בריאיון שצולם ביום שני האחרון וקטעים ראשונים ממנו שודרו אתמול. "ושיבינו שזה מספיק כדי לשנות דברים".

"למה שאחרי כל השנים האלה, אנשים צריכים להאמין לך עכשיו?", המשיכה קינג. "אני מניחה שזה תלוי בהם, אבל כל מה שאני יכולה לעשות זה להגיד את האמת שלי ולקוות שמישהו יאמין לי במקום רק להקשיב", אמרה פארו.

דילן פארו התייחסה לראשונה להאשמות במכתב שפרסמה בפברואר 2014, אחרי שאביה קיבל פרס מפעל חיים בגלובוס הזהב. היא טענה כי אביה "אמר לי לשכב על הבטן ולשחק עם הרכבת החשמלית של אחי. אז הוא תקף אותי מינית. הוא דיבר אתי כשעשה את זה, לחש שאני הייתי ילדה טובה, שזה הסוד שלנו, הבטיח שניסע לפריז ואני אככב בסרטים שלו". גם אז הכחיש אלן את הטענות של בתו.

פארו העלתה מחדש את הסיפור בשבועות האחרונים, על רקע סערת ההטרדות המיניות בהוליווד, שאחיה, העיתונאי רונאן פארו, היה בין חושפי הפרשה של הארווי ויינסטיין. הפעם היא זכתה לתמיכה של שחקנים רבים בהוליווד, בהם גם משתתפים בסרטו החדש של אלן, "יום גשום בניו יורק", שהביעו צער על ששיתפו פעולה עם הבמאי המפורסם.

תגיות:
וודי אלן
/
תקיפה מינית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף