חלום של כל גבר: סאבלימינל רק רוצה להתפייס ולאהוב

20 שנה אחרי שפרץ בפול ווליום, זוכה סאבלימינל למחווה בטקס פרסי המוזיקה של MTV ישראל, בדמות מופע רב־נגנים שבו ירביץ את כל להיטיו הגדולים. וגם: למה המחאה שלו התרככה, ומדוע מירי רגב היא אחלה?

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
סאבלימינל
סאבלימינל | צילום: יח"צ
2
גלריה

בניגוד לתדמית הציורית הרווחת שלו, אחרי התכתשויות אינספור עם יואב אליאסי ("הצל"), שותפו לשעבר, סאבלימינל מגיע אוטוטו להופיע בטקס MTV מפויס, רגוע ושלו, כמו נחל שהלך לים.

אולי זאת הזוגיות והאבהות. אולי הבגרות. אבל קובי שמעוני, הלוא הוא סאבלימינל (35), האיש שקטלג עצמו כמנהיג מחאה - כל מחאה - רוצה רק להתפייס ולאהוב.

באירוע הטקסי, שייערך היום (חמישי) על גג מגדל בעזריאלי, בהנחיית מור סילבר ואייל שיקרצי, צפויים נאמברים מיוחדים. ביניהם: שרית חדד תבצע בבכורה שיר חדש של עופר ניסים, I Love U Till I Die; שירי מימון תבצע את הלהיט "אוויר", ברמיקס חדש של DJ Braindead; הראל סקעת יבצע לראשונה שיר באנגלית; נבחרת ההתעמלות האמנותית של ישראל תגיש את אחד הפרסים, ועוד הפתעות.

בנוסף תיערך מחווה מיוחדת לסאבלינמינאל, לציון 20 שנות יצירה. סאבלימינל יעלה ויבוא לבימת הטקס בנאמבר מוזיקלי חוצה קריירה, עם מעל ל־10 נגנים, שיכלול את כל להיטיו הגדולים לאורך השנים.

במסגרת הטקס יתמודדו אמנים־הרכבים ישראלים בקטגוריות שונות, ביניהן: קליפ השנה, פרס הלוויין לאמן־הרכב המצליח ביותר מעבר לים, וה־Best Israeli act. הזוכה בקטגוריה זו יהיה המועמד הישראלי שייצג את ישראל בטקס ה־EMA (טקס פרסי MTV אירופה, שיתקיים בסוף אוקטובר במילאנו) בקטגוריה הבינלאומית. המועמדים הם: גיא ויהל, עדן בן זקן, אליעד נחום, איזי ו"קפה שחור חזק".

"אני מופיע בטקס עם ההרכב החדש שלי, במופע חדש ומיוחד ששמו 'הקונצרט', שהפקתי מוזיקלית עם אייל מזיג. אני עובד עליו עם מיטב אנשי הבמה כבר שנתיים, ובדיוק עכשיו אנחנו משיקים אותו", הוא מספר על הופעתו המיועדת. "אנחנו 13 אנשים על הבמה. ביג בנד של ממש, עם ארבעה זמרים צעירים - ג'וש פרץ, אתי ביטון, ענבל ביבי ועדן גבאי. כולם בעלי קולות מהממים. כל אחד בצבע וסגנון שונה".


תגיות:
סאבלימינל
/
הצל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף