פיל קולינס מתכנן קאמבק וסיבוב הופעות: "מטופש לא לעשות מוזיקה"

הזמר הבריטי, חבר לשעבר בלהקת ג'נסיס, הודיע לפני ארבע שנים שהוא עוזב את עולם המוזיקה כדי להיות אבא במשרה מלאה. זאת לאחר שנפצע בידו במהלך סיבוב הופעות ב-2007

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פיל קולינס
פיל קולינס | צילום: רויטרס

הזמר הבריטי פיל קולינס הודיע כי הוא "כבר לא בגימלאות" שאליה יצא באופן לא רשמי לפני ארבע שנים וכי הוא אפילו מתכנן סיבוב הופעות.

בראיון למגזין ה"רולינג סטון" אמר קולינס: "אני לא בגימלאות יותר באופן רשמי. הסוס יצא מהאורווה ואני משתוקק לצאת לדרך".

המוזיקאי בן ה-64, שהיה חבר בעבר בלהקת ג'נסיס, אמר ב-2011 שהוא עוזב את עולם המוזיקה כדי להיות "אבא במשרה מלאה לשני ילדיי הקטנים".

בעקבות הוצאה מחדש של אלבומי הסולו שלו, אמר קולינס כי "זה יהיה מטופש לא לעשות יותר מוזיקה".

קולינס לא הוציא אלבום עם חומרים חדשים מאז 2002. ב-2007, איחוד של ג'נסיס הביא לפציעה שבמסגרתה זזה חוליה בכף ידו של המוזיקאי והותירה אותו ללא יכולת לנגן בתופים, הכלי המרכזי שבו מנגן ובזכותו התפרסם.

תגיות:
מוזיקה
/
פיל קולינס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף