רדיו חזק: חברי להקת תיסלם הגיעו לאולפן וסיפרו איך הגשימו חלום

חברי להקת תיסלם הגיעו לאולפן eco life, וסיפרו על אלבום ההופעה החדש עם הסימפונית של ראשון לציון- ועל סגירת המעגל עם הופעה בהיכל התרבות, אחרי שבתחילת הדרך הקהל שלהם שבר כסאות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
להקת תיסלם באולפן אקו 99
להקת תיסלם באולפן אקו 99 | צילום: בת שבע לפר

היא אחת מלהקות הרוק הגדולות שצמחו כאן. בימים אלה חוגגת 35 שנה להיווסדה עם אלבום הופעה חדש ביחד עם הסימפונית של ראשון לציון. דני בסן ויושי שדה, חברי הלהקה, הגיעו לאולפן eco life- מגזין הסביבה והחברה של eco99fm, וסיפרו על הימים הראשונים של הלהקה בתעשייה, בהם הקהל שבר כיסאות בהופעות, על הרפרטואר שמצליח להחזיק כל הרבה שנים ועל תחושת הסיפוק לקראת ההופעה הקרובה בהיכל התרבות בת"א.

תיסלם התפרקה בשנת 1983. האיחוד הראשון הגיע בתחילת שנות התשעים ומאז ועד היום, חוזרת הלהקה, מדי פעם, למספר הופעות.

על הבמה אנחנו רק משתבחים. מגיעה גם סוג של בגרות ובשלות שמחברת אותנו. אנחנו יוצאים מהשגרה, כל אחד חוזר למקום שלו על הבמה, אלו מפגשים מאוד כיפיים כי המינון הוא מצוין.

תגיות:
מוזיקה
/
תרבות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף