דנה קמה: דנה לפידות סוגרת שבע שנים רעות עם אלבום חדש

היא פרצה בגדול עם אלבומה הראשון, התקשורת כבר הכתירה אותה כריטה הבאה, אבל אז באה הנפילה הגדולה. דנה לפידות יצאה מהדיכאון שני ומרגישה שזכתה בחייה מחדש

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
דנה לפידות
דנה לפידות | צילום: נעמה קרפ, יח"צ

לדנה לפידות (32) היה אלבום בכורה שנשא את שמה והיה גדוש להיטים ("מוניות", "משוגעת" ו"בובת קברט״) והגיע למעמד של אלבום זהב, ותקשורת מפרגנת שדאגה להכתירה כריטה הבאה. אבל יחד עם ההצלחה הגיעו גם הציפיות בשמיים, ואחריה הגיעה הנפילה. "השקיעו בי, והייתי צריכה להיות תרנגולת שמטילה ביצי זהב", היא אומרת.

הקש ששבר את גב הגמל הגיע כש"הד ארצי", חברת התקליטים בה הייתה חתומה, פשטה את הרגל ונרכשה על ידי NMC. לאחר נישואיה לשמוליק וקסלר, החלה לצאת במסע לאלבום חדש, וכתבה לא מעט להיטים לגדולי הזמר הים תיכוני: שלומי שבת (״יש לך", "האחת מבין כולן"), משה פרץ ("ברצלונה"), ליאור נרקיס ("נוסטלגיה") ועדן בן זקן ("מנגינה").

תגיות:
דנה לפידות
/
זמרות ישראליות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף