לאחר פרסום השיר, כתב עליו בנאי דרך חשבון הפייסבוק שלו: "יש שאדם רוצה דברים ועד שלא ישיג אותם הוא יישאר רעב וחסר, למשל הצלחה וקהל.
יש שאדם צריך הצלחה וקהל ועד שלא ישיג את זה הוא יישאר רעב וחסר, אני מכיר את זה. מכיר את זה טוב. רעב אין סופי ובלתי מסופק. נשען על דברים שמחוץ לי, ואם אין לי אותם אני יכול ליפול. זה מסוכן כי על דברים שמחוץ לי קשה לסמוך. היום הם פה מחר לא. משענת קנה רצוץ. איזה פחד זה להיות מארדונה. יום אחד כולם משתחווים למחרת אתה הזיית המאה. קסיוס קליי. כריסטופר ריב...ועוד ועוד.. שנים שאני מנסה לבנות בתוכי משען אחר. קיים. נצחי. פנימי ובלתי מותנה. אני מאמין שבתוך נשמה של כל אחד יש יופי ואוצרות גדולים. כשהוא מכיר בהם ולומד אותם ומקשיב להם הוא כבר לא זקוק להכרה או למשען מדומה וחולף אחר. לפעמים על הבמה זה קורה לי. ואז אני מתמלא במוזיקה ובאהבה ואני טועם חירות אמיתית. לרוב אני לא שם ולכן עדיין אני מקנא ומפחד. אבל אני הולך לשם, וגם אם לא אגיע, לשם אני הולך".
עוד הוסיף על השיר החדש: "פרגולה זה שיר על אחד שתפוס בדברים חיצוניים והוא מת להשתחרר מזה, אני לא בועט בדברים האלה שאני מדבר עליהם בשיר. הדברים האלה הם מתנות מופלאות שאני מודה עליהן מאוד, אני רק מבקש לא להיות תלוי, מבקש לעשות את הדברים ממקום נכון. חופשי, מאמין.. "
אביתר.