ביונסה, מקרנה וריקוד הציפורים: השירים ה"אסורים" בחתונות

ביונסה, פארל ויליאמס והוילג' פיפל הם רק חלק מהאמנים שאת שיריהם מעדיפים זוגות העומדים להינשא - לא לשמוע במהלך החתונה, ומה הם חושבים על "מקרנה"?

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ביונסה בטקס פרסי MTV
ביונסה בטקס פרסי MTV | צילום: רויטרס

אם מצב חשבון הבנק שלכם בתקופה האחרונה לא מזהיר, זה כנראה בגלל שעונת החתונות נמצאת בעיצומה בימים אלה ממש – ותסתיים רק בעוד כשלושה חודשים. אין ספק שאחד הספקים החשובים ביותר בחתונה הוא הדי ג'יי שנותן את הטון המוזיקלי לחלק החשוב באירוע (אחרי החופה כמובן), שלב הריקודים.

כל זוג שהתחתן זוכר את המפגש המקדים עם התקליטן, שנועד לכוון אותו לטעם המוזיקלי של בני הזוג, או במילים אחרות – 'נגן ואל תנגן'. אחד מאתרי הסקרים החליט לבחון מהם השירים שנאסרו לניגון על ידי הזוג המתחתן והתוצאות משעשעות במיוחד. 23 אחוזים מהזוגות היו מעדיפים שבאירוע שלהם לא יושמע השיר – ריקוד הציפורים, וכמעט 18 אחוזים, ממש ישמחו לא לשמוע את הלהיט "מקרנה".

תגיות:
ביונסה
/
פארל וויליאמס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף