האזינו לרמי פורטיס בוכה: "השיר החדש מוקדש לשלומית מלכה"

הזמר הוותיק השתנק בשידור ב-103FM וסיפר על הקשר המיוחד שלו עם הדוגמנית שנפצעה. על האלבום שבדרך: "נחמד לי לכתוב דברים כאלה בעולמנו הציני"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
שלומית מלכה, רמי פורטיס
שלומית מלכה, רמי פורטיס | צילום: אסף עיני,Getty images

"על הרגליים, בעיניים פקוחות, טיפות קטנות של אור, עושות אותי גיבור", אלו הן חלק ממילות הסינגל החדש של רמי פורטיס, לקראת אלבום חדש "מדור פיות", שצפוי לצאת בתקופה הקרובה. הזמר, שנחשב לאחד מהזמרים המובילים בישראל לאורך השנים, התראיין וסיפר על יצירת האלבום. בשלב מסוים, במהלך הראיון לאיריס קול ב-103FM, סיפר פורטיס גם על הקשר המיוחד שלו עם שלומית מלכה, שנפצעה אתמול בתאונה, ובשלב מסוים אף נשבר בבכי. את השיר הקדיש הזמר לדוגמנית שנפצעה.

השיר מגיע שנתיים אחרי אלבומו האחרון "תולדות הכותרת", ונקרא "סאניאסי", והוא הסינגל השני מתוך האלבום שבדרך, "מדור פיות", שעתיד לצאת בחודשים הקרובים. לפורטיס יש 13 אלבומי סולו, ויחד עם להקת "מינימל קומפקט" ופרויקטים משותפים נוספים עליהם עבד, הוא מגיע למעשה ל-27 אלבומים במהלך הקריירה המפוארת שלו.

תגיות:
רמי פורטיס
/
שלומית מלכה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף