במסגרת הההיפתחוּת שלה לדברים חדשים, פיינגולד, זמרת ושחקנית, תופיע היום (רביעי) ב-17:00 בהצגה "גונבי הנשיקות", מופע לכל המשפחה שיעלה בתיאטרון צוותא במסגרת "עונת הרחצוותא". "היום אני מרגישה שאני יכולה לעשות כל דבר וזה לא פוגע בי או בדרך שלי", אומרת פיינגולד, שמככבת בהצגה לצד אורי בנאי.
ב"גונבי הנשיקות" מגלמת פיינגולד אמא, תפקיד שאינו זר לה כאם לאמילי בת ה־6 ולדורי בן השנה. "אין דבר שהוא טבעי לי יותר מהתפקיד הזה", היא אומרת. "אמהות בעיניי באה לידי ביטוי בחמלה, בהבנה, בהכלה וביכולת לחבק דרך מבט ולהעצים ילד. ככה אני פועלת מול הילדים שאני משחקת איתם ורואה בהם הילדים שלי במהלך ההצגה וגם מאחורי הקלעים. ככה האמת עוברת באופן קסום על הבמה”.
"אנחנו ממש יכולים לבחור איך להתייחס לכל דבר. ככל שאתה מזכיר לעצמך מיום ליום את המשפט הזה, בסוף הוא מחלחל לך לתודעה. את יודעת כמה פעמים ביום אני אומרת תודה על מה שיש לי? למה לחכות שמשהו יילקח מהחיים שלך בעל כורחך כדי ללמוד להעריך אותו? למה לא להעריך אותו כאן ועכשיו? אני אומרת תודה על כל מה שיש לי, שום דבר הוא לא מובן מאליו, ובאותה נשימה אני מפרגנת לעצמי כי השגתי הכל בדם, יזע, דמעות ועבודה קשה".