"אני בשיא הקריירה, לא תמיד זה היה כך": צביקה פיק על תקופת השפל

הזמר מוציא אלבום אוסף כפול חגיגי עם 20 מלהיטיו הגדולים לרגל 70 שנה למדינה, נזכר בימים הקשים, עדיין מתרגש לראות אולמות מלאים ומאמין שגם היום "דיווה" היה זוכה באירוויזיון

דודי פטימר צילום: דודי פטימר
צביקה פיק
צביקה פיק | צילום: ורדי כהנא

הסיבה שבגינה צלצלתי לפיק הייתה צאתו של אלבום האוסף הכפול החדש שלו, "צביקה פיק - הלהיטים הגדולים", הכולל 20 מהקלאסיקות שיצר לעצמו ולאחרים, בהן: "מרי לו", "לילה סתווי", "הרקדן האוטומטי", "מרי לו", "אין מדינה לאהבה", "לגור איתו", "מעלה מעלה", "שיר הפרחה", "אני אוהב אותך לאה" ועוד.

זה לא אלבום האוסף הראשון של פיק. כחובב תקליטים מושבע, יצא לי לקבץ לא מעט מאוספיו, שיצאו כשהיה עוד בתחילת הקריירה, אך בשיחה איתו הוא מסביר מה מייחד את האוסף הזה, השונה מהאחרים: "הצוות שלי ואני החלטנו שלרגל 70 שנה למדינה הגיע הזמן להוציא אוסף שירים שאת כולם אני מבצע בהופעותי והקהל אוהב לשיר ולשמוע. יש באוסף גם שירים שיצרתי לאחרים, ועוד לא יצאו בביצועי על גבי דיסק. זאת משימה לא פשוטה לבחור 20 שירים מתוך ארסנל שירים עצום שיצרתי. אבל כיוון שאני קשוב כל הזמן לרחשי הקהל בהופעות, אני יודע מה הם יאהבו באוסף".

תגיות:
צביקה פיק
/
מאיה בוסקילה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף