אני תופסת אותה בין חזרות להצגה החדשה בכיכובה, “חנה’לה ושמלת השבת”, שרצה בימים אלה, במלאת 80 שנה לסיפור הילדים האהוב של יצחק דמיאל (שוויגר). בהצגה משחקת ויצמן, היא חנה’לה, לצד חני נחמיאס, שגילמה בהפקה המפורסמת ביותר את חנה’לה בעצמה בהיותה ילדה. ההצגה משחזרת את השירים המקוריים והבלתי נשכחים שכתב אהוד מנור כמו “למה לא כל יום שבת”.
“זו ממש סגירת מעגל”, אומרת ויצמן. “אני וחני מכירות כבר מההפקה של ‘בת הים הקטנה’, אבל לא ידעתי שהיא גילמה את התפקיד שלי בעבר. בחזרות כל פעם מוסיפים אלמנטים, ופתאום שמעתי את התקליט שבו חני שרה. בגלל שזה נשמע כל כך ישן חשבתי שמשהו מקולקל בסאונד, ופתאום חני אומרת לי: ‘זו אני כשהייתי בת 10’. כמעט עשיתי פיפי על הבמה”.
במהלך השיחה שלנו, ויצמן עומדת בתור לבידוק הביטחוני בנמל התעופה באילת. ברגע האחרון החליטה לשנות כיוון, ובמקום להישאר במלון באילת - לחזור לתאומים בני החודשיים שלה. למחרת שיחתנו היא צפויה לטוס חזרה לאילת, והיא ממש לא מצליחה להבין מה הבעיה להיות בכמה מקומות בו־זמנית כשיש לך ארבעה ילדים, וחודשיים לאחר לידת תאומים. את הביקורות על כך שהיא עלתה על במת הפסטיגל שישה ימים אחרי הלידה היא כבר התרגלה לשמוע, כמו גם את השאלה אם היא מיניקה. “הינקתי עד גיל חודש וחצי. מספיק”, היא אומרת.
ואז היא ממהרת לחזור לדבר על ההצגה שלשמה התכנסנו. “ההורים שלי בדיוק חזרו בתשובה, ואני חושבת שהם יהיו גאים לראות אותי בהצגה הזו”, היא אומרת. "אין מישהו שלא יתרגש, כי השבת היא חלק מכולנו”.
לצד ההצלחה בשנים האחרונות, חייה האישיים של ויצמן עלו לכותרות גם בהקשרים לא נעימים. באפריל 2017 היא הצליחה לסקרן מדינה שלמה כשהתראיינה לעיתון "ידיעות אחרונות" וסיפרה על בן הזוג שהתעלל בה בצעירותה - בלי לציין את שמו. "באתי לקחת את המזוודה, הוא נעל את הדלת וחנק אותי ברמה של סימנים על הצוואר", סיפרה בראיון. "היינו באירוע שהיה לי חשוב ללכת אליו והוא היה חולה, אבל בא איתי. חיכיתי לו באוטו וכשהוא נכנס, הוא אמר לי 'הכל בגללך' והביא לי עם גב היד מכה לתוך הפנים. הייתה לו טבעת גדולה כזו על היד שפגשה לי בדיוק את העין. נהיה לי ממש פנס".
“אני מעדיפה לא לדבר על זה”, אומרת ויצמן כעת, כמעט שנה אחרי. “אני לא מתעסקת בדברים שלא מקדמים אותי. אני מתעסקת בעולמי ובחיי. אנשים אחרים לא מעניינים אותי. הם שופטים, אבל אני לא שופטת”.
בעלה, ניר ויצמן, הוא איש נדל"ן ובנו של איש העסקים מני ויצמן. אמרו לה שלא כדאי לה להתחתן איתו, אך לדבריה, היא ידעה מה טוב לה. בעבר, בראיונות קודמים, היא אף סיפרה כי הוא ערך עמה הסכם ממון לפני החתונה, ולא ידע כמה כסף כלתו לעתיד עומדת להרוויח. “בחתונה הייתי בהריון בחודש שלישי”, היא צוחקת. “לא ידעתי אפילו שאני בהריון”.