הקליפ המשותף של "הללויה" דלף לרשת: הן מביישות את השיר המקורי | ביקורת

סרטון הוידאו הרשמי בו נראות עדן בן זקן וגלי עטרי כשהן מבצעות את השיר "הללויה" דלף לרשת. הוא נשמע כמו קריוקי זול של זמרות קאברים בינוניות ומטה

דודי פטימר צילום: דודי פטימר
גלי עטרי ועדן בן זקן
גלי עטרי ועדן בן זקן | צילום: קיץ ברבנר

האמת? בצפייה או יותר נכון בהאזנה חוזרת ונשנית לגרסה החדשה, אני חייב להודות על אכזבתי העמוקה: הביצוע של השתיים נשמע כמו קריוקי זול, נטול חינניות וקסם וממוסחר יתר על המידה, ניכר כי אין כל כך כימיה הרמונית רגשית בין עטרי לבן זקן שמבצעות את השיר בביצוע חלש, נטול נשמה ודי תפל שלא רק שלא עושה כבוד לשיר המקורי אלא לדעתי אף מבייש אותו.

ציפיתי מחיבור כזה חגיגי, בייחוד לאור הרעש שנוצר סביבו, שהביצוע יהיה ביצוע "מפוצץ" או לכל הפחות "סביל", אבל השתיים מבצעות את השיר כזמרות קאברים חובבניות בינוניות ומטה ולא מצליחות לרגש ולו בסנטים אחד של רגש.

למען הגילוי הנאות, חשוב מאד לציין כי אני מאד אוהב, מעריך ונהנה מקול זמרתן של עטרי ובן זקן לחוד ואין ספק שכל אחת מהן תורמת ותרמה לפסקול הישראלי תרומה בדרכה שלה, אך החיבור בין השתיים הוא פשוט לא מוצלח ומפספס את המטרה.

תגיות:
עדן בן זקן
/
גלי עטרי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף