עופר לוי על היסטריית עומר אדם: "לא ניתן למכור כזו כמות כרטיסים ביום אחד"

הזמר הוותיק פקפק באמינות הפרסומים על ההיענות הרבה להופעותיו של הקולגה: "מעניין מי המשרד שמכר את זה וכמה יח"צנים יש פה". הוא הוסיף: "אני סללתי לו את הדרך"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
עופר לוי
עופר לוי | צילום: יוסי זליגר, פלאש 90
2
גלריה

"מי ששר ומצמרר את הקהל, יכול ביום אחד למכור 100 אלף כרטיסים? מילאתי בשנת 1990 את קיסריה ואת הסינרמה ובנייני האומה,  זה אפשרי למכור כמות כזו, אבל לא ביום אחד. אפשר למכור כזו כמות בכמה חודשים". הוא הסביר כי "מאה אלף כרטיסים מכרתי בטווח של בין ארבעה לחמישה חודשים, וביום האחרון לא נשארו כרטיסים כי אז קנו אותם כל הוועדים".

עומר אדם. צילום: שרון רביבו
עומר אדם. צילום: שרון רביבו | עומר אדם. צילום: שרון רביבו

עם זאת, הוא בירך את אדם, כשאמר: "שיהיה לו בהצלחה. זו הצלחה שלי שהם מצליחים, אני סללתי להם את הדרך. אני נמצא כבר למעלה מחמישה עשורים על הבמה".

מלבד זאת, הוא חשף כי החליט להשיק בושם חדש: "אני ממשיך עם המוזיקה, אבל מוזיקאי צריך שיהיה לו את הבושם שלו, את המותג שלו. אני אוהב בשמים, אוהב את הריחות הלימוניים של האתרוג, של הלימון, של הקלמנטינה, של התפוז ושל הפומלה. אני אוהב את הריחות של הגן עדן הזה. המעריצים מחכים לו, כי מריחים אותו ממרחק של חמישה מטרים, והוא נשאר על הגוף במשך 72 שעות".

תגיות:
עומר אדם
/
עופר לוי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף