הלוק המפתיע של נטע ברזילי באמסטרדם: "מכינים הפתעות לליסבון"

הזמרת הופיעה באירוע קידום לאירוויזיון בהולנד והיממה את כולם לא רק ביכולות הווקאליות שנשמעות נהדר בלי עריכה, אלא גם במראה ייחודי: "אני לא אוהבת עקבים על הרגליים, אבל אוהבת אותם על הראש"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
נטע ברזילי
נטע ברזילי | צילום: דניאל קמינסקי

המתמודדת שנבחרה לייצג את ישראל, ו-32 משתתפים ממדינות שונות ברחבי העולם שיופיעו באירוויזיון 2018 שישודר ב"כאן 11", עלו אתמול על הבמה במסגרת "Eurovision in concert", אירוע הקידום ההולנדי לתחרות, עם השירים שייצגו את ארצותיהם בתחרות האירופית.

"שלום לכולם, אתם קהל מדהים, אנחנו מכינים לכם הפתעות לליסבון, עכשיו זה רק טיזר", אמרה ברזילי לפני שפתחה בשירה. "אני לא אוהבת עקבים על הרגליים, אבל אני אוהבת אותם על הראש", הוסיפה הזמרת בהתייחס לתלבושת הייחודית שלבשה.

ברזילי אמרה ל"מעריב אונליין" לפני שעזבה את הארץ כי מבחינתה מדובר בשליחות. "זה פסיכי, אני מתרגשת נורא. יש קצת פרפרים בבטן. אני מאוד מאוד לחוצה, זה מרגש נורא לראות את התמיכה הישראלית. אני מתכבדת לעשות את הדבר הזה. מבחינתי זו שליחות", סיפרה.

תגיות:
אירוויזיון
/
אמסטרדם
/
נטע ברזילי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף