אביצ'י חזה את מותו: "אמרתי להם שזה עוד יהרוג אותי"

בסרט דוקומנטרי שיצא בשנה שעברה, הדי.ג'יי המצליח נאבק בלחץ ההופעות שמקשה על תפקודו, ומתלונן על סוכניו: "אמרתי להם שוב ושוב שלא אוכל לנגן עוד"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אביצ'י
אביצ'י | צילום: רויטרס
2
גלריה

המעריצים ועולם המוזיקה עוד לא עיכלו את מותו בטרם עת של הדי ג'יי והמפיק המוזיקלי אביצ'י, שהלך לעולמו בשישי האחרון כשהוא בן 28 בלבד. העוקבים ברשתות החברתיות העלו בימים האחרונים תזכורת מצמררת לקטע מתוך הסרט הדוקומנטרי שצולם אודותיו: "Avicii: True Stories" (אביצ'י: סיפורים אמתיים) ששופך אור על חייו של המוזיקאי.

כזכור, הדי-ג'יי השוודי המצליח טים ברגלינג, הידוע יותר בכינויו אביצ'י, נמצא ללא רוח חיים במוסקאט שבעומאן. על אף שעד כה לא פורסמה סיבת המוות הרשמית, השמועות ברשת מדברות על כך שגורם המוות קשור לאורח חייו שכלל שתיית אלכוהול שהביאה בעבר לאשפוזו, ודלקת חריפה בלבלב ממנה סבל, ובגללה נאלץ לקחת כמות גדולה של תרופות.

 : מתוך אתר "TMZ"   אביצ'י
: מתוך אתר "TMZ" אביצ'י | : מתוך אתר "TMZ" אביצ'י
תגיות:
התמכרות
/
אביצ'י
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף