סטטיק ובן אל כובשים את ארה"ב ונפגשים עם מפיק העל. צפו

הצמד הישראלי המצליח נמצא בעיצומו של סבב פגישות עם אנשי מפתח בתעשיית המוזיקה בארה"ב, ביניהם סקוט סטורץ', שאחראי להצלחות של אמינם, 50 סנט וד"ר דרה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
סטטיק נפגש עם סקוט סטורץ' | צילום:

ל"מעריב אונליין" נודע כי השניים נמצאים כעת בארה"ב במהלך סבב פגישות עם אנשי מפתח בתעשייה האמריקאית, כשאחת מהן ערך סטטיק עם המפיק האגדי סקוט סטורץ', שאחראי בין השאר להצלחות של אמינם, 50 סנט, דה גיים, כריס בראון וד"ר דרה, השניים האזינו לשירם האחרון של הצמד, "קוואי". עוד לא ברור מה בדיוק ייצא מהפגישה הזו והאם היא תבשיל לכדי עבודה משותפת, אך הסרטון שצילם סטטיק במכשיר הטלפון שלו בהחלט נראה מבטיח.

כזכור, "Capitol Records" מבית יוניברסל גרופ היא חברת התקליטים הגדולה בעולם שאחראית להצלחות של אמנים כמו פרנק סינטרה, הביטלס ורד הוט צ'ילי פפרס, והיא תפיץ את הפרויקט הבינלאומי של הצמד, במסגרתו יקליטו שבעה אלבומים.

תגיות:
ריהאנה
/
סטטיק ובן אל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף