עד לפני שנה הייתה דר זוזובסקי נטלי קליין המוכרת מסדרת הילדים והנוער "החממה", דוגמנית בעלת שם עולמי שנכנסה למגזינים נחשבים וביניהם "קוסומופוליטן" האיטלקי, ובעיקר החברה של הזמר וכוכב הנוער לי בירן. השנה היא הפכה להיות אחד השמות החמים בתעשיית הבידור, ולי בירן מוצג במדורי הבידור כ"החבר של דר זוזובסקי". הסיבה לא מפתיעה בכלל, יש לה כל מה שנדרש כדי להפוך לסיפור הצלחה: גוף לוהט עם שתי רגליים דקיקות שלא נגמרות, פנים יפהפיות שבמרכזן עיני תכלת חתוליות, זוגיות פוטוגנית במדורי הבידור, עדת מעריצים ומעריצות בזכות דמויות שגילמה ב"החממה" וב"פצועים בראש" והמון תשוקה ורעב של נערה בת 24 שצמאה לכבוש את הביצה.
"תודה לאל יש סביבי צוות חזק ותומך שמנהל ומכוון אותי בצורה הכי נכונה. אלינור שחר ורינת איתן הן הסוכנות והיח"צ שלי שמנהלות אותי ושומרות עלי, ואני מרגישה מאוד בטוחה. זה שאני מופיעה בשלושת החודשים האחרונים בשלושה קמפיינים שונים, זה לא אומר שלא סירבתי להמון הצעות אחרות שקיבלתי. אני בוחרת לעשות מה שנכון לי, מה שאני מרגישה בו נוח ומה שאני מתחברת אליו".
"נפגשנו שוב על סט צילומי 'החממה', התחלנו להתקרב ולהפוך לידידים, ואחרי תקופה כשהיינו שנינו 'רווקים', הפכנו לזוג. אנחנו כבר יותר משנה יחד, והיום הפקודות שלי כבר לא שוות כלום".
"ההפך הוא הנכון, כי אין לנו הרבה זמן ביחד. אני טסה מלא לעבודות בחו"ל, וכמעט לא יוצא לנו להתראות, אז עבודה משותפת היא יתרון עבורנו. הזמן שלנו זה לפי תקופות. צילמנו שתי סדרות – 'פצועים בראש' ו'החממה'. גם על הסט אנחנו לא יכולים להיות ביחד, כי הצילומים מאוד אינטנסיביים. אבל כשאני עובדת איתו אני מאוד נהנית, כי הוא כזה מהמם ואני מרגישה שיש לי גב על הסט ומישהו ששומר עלי, ואני לא רואה בזה שום חיסרון. עברנו לא מזמן לגור יחד בדירה בתל אביב, אז בסוף כל יום אנחנו נפגשים בבית ומבלים זמן איכות לבד".
"מאז ומתמיד, עוד כשהייתי ילדה, רציתי לשחק. דוגמנות זה לא משהו שחשבתי שאני אעשה אי פעם, אפילו פסלתי את התחום. לא הייתי מהילדות שעמדו מול המראה ועשו פוזות. הייתי הכי נמוכה בכיתה, היה לי גשר בשיניים, לא הרגשתי יפה או נשית, הרגשתי ילדה. אבל למדתי במגמת תיאטרון, וזה כל מה שהעסיק אותי. לפני הצבא התחלתי לדגמן, אבל תמיד משחק היה הכיוון והיעד הסופי. כיף לי לשלב בין דוגמנות למשחק, לא משעמם לי לרגע, ואני מרגישה מאוד בנוח מול מצלמת המשחק ומול עדשת המצלמה בדוגמנות, כי גם דוגמנות זה סוג של משחק, צריך להעביר מסר ודמות".
"אני מרגישה שאני רוצה לעשות עוד מכל התחומים, לא מיציתי שום דבר. מאוד כיף לי לעשות את 'החממה' ולעבוד עם נוער וילדים, וזה מעבר למשחק, אני מרגישה שאני יכולה להשפיע ולגרום לילדים לחייך וללכת לבקר ילדה חולה בבית חולים, ומבחינתי זה בונוס אדיר שהמקצוע נותן לי, ואני מתרגשת ממנו כל פעם מחדש. כשאת מתחילה לעבוד בתחום הזה, את לא חושבת שזה יגיע לכאלה מקומות. עולם הילדים מאוד מתגמל, מעניקים לך המון אהבה וחום בחזרה. מאידך עולם המבוגרים מאוד מסקרן ומעניין. הייתי רוצה מאוד לעשות עוד קומדיות, דרמות וסרטים. כל דבר בעתו, לאט־לאט".
"אין לי בעיה להצטלם בעירום, כל עוד זה משרת את המטרה ואני מתחברת לדמות ולתפקיד".
"אני כן לומדת משחק באופן פרטי, ויש לי קואוצ'רים, למדתי בתיכון במגמת תיאטרון אבל לא למדתי משחק בבית ספר ללימודי משחק עם כמה שנות לימוד. יצא שפשוט היה לי רצף מאז הצבא, כשהתחלתי לצלם את הסדרה הראשונה שלי 'החממה', ומשם התגלגלתי. אני לא חושבת שלימודי משחק זה בשבילי, הקונספט של בית ספר וכמה שנות לימוד לא מתאים לי, אף על פי שאני מאוד מכבדת את אלה שעושים אתנחתא לטובת הלימודים. אני כן שוקלת ללמוד אבל לא משחק אלא תואר בתחום אחר לגמרי, שישב במגירה כתוכנית שנייה. בכל זאת, משחק זה תחום לא יציב".
"אני מאוד פעילה ברשתות, אבל עם זאת אני גם עושה סלקציה מה אני בוחרת להעלות ולשתף. הרשתות החברתיות זאת אחלה פלטפורמה ודרך חזקה בשבילי לתקשר עם הקהל שלי. זה חשוב לי כאמנית, וכיף לי שאני יכולה לשמוע תגובות ולהגיב בחזרה למעריצים".
מה עם קריירה הוליוודית?
"אני עובדת הרבה בחו"ל כדוגמנית, כך שזה מאוד קורץ לי, בייחוד כשאני רואה שישראליות שלנו מצליחות בחו"ל. ברור לי שזה משהו שיקרה מתישהו, אני רק צריכה להתבשל עם עצמי, וכשיגיע הרגע אעשה את זה. אני כל חיי סוג של נוודת, עוברת ממקום למקום, וכל עוד שאני חופשייה בלי משפחה וילדים, אני לא רואה סיבה לא לארוז מזוודה, לעזוב הכל ולנסות קריירה בחו"ל".
"החלום הכי גדול שלי זה משפחה, אני עובדת קשה בשביל להגשים אותו בעתיד, להקים משפחה ולהתפרנס בכבוד. שלא תביני לא נכון, אני רחוקה מאוד ממיסוד הקשר עם ליבי, כי אנחנו מאוד צעירים ונהנים וכיף לנו, אבל אני יכולה לומר שאהבה כזאת גדולה מעולם לא הייתה לי".