עבור משפחות שמנהלות עסקים, שאלת הירושה היא משמעותית מאוד. האם הילדים ימשיכו את מה שהוריהם והורי הוריהם התחילו, או שמא יצאו לדרך עצמאית? לכל עסק משפחתי יש רוח משלו ודרישות ולכל אחד מהילדים יש שאיפות ורצונות. עבור נינו סוחישווילי, התבגרות תחת המטריה של העסק המשפחתי היתה עסק די זוהר. הנכדה, שנושאת את שמם של סבא וסבתא שלה, איליקו סוחישווילי ונינו רמישווילי, שהקימו את להקת הבלט הלאומית של גיאורגיה, בילתה את ילדותה מאחורי הקלעים של אולפני המחול, בין התלבושות הססגוניות, כשהיא צופה במופעים מהכיסא הטוב ביותר באולם.
להקת הבלט הגיאורגית הלאומית 'סוחישווילי', חוזרת לישראל בחודש הבא עם תוכנית חגיגית ומיוחדת. הלהקה, שמונה שישים רקדנים וירטואוזים, הלבושים בתלבושות גיאורגיות מסורתיות מפוארות ונושאים חרבות, מעלה מופע המורכב ממיטב היצירות של הלהקה מכל הזמנים, לצלילי תזמורת חיה.
כמנהלים האמנותיים והכוריאוגרפים הראשיים, איליקו סוחישווילי ג’וניור ונינו סוחישווילי, הרכיבו את המופע שהלהקה מעלה בישראל, מהלהיטים של רפרטואר הלהקה, בהם יצירות ישנות וחדשות. “במהלך שנות קיומה הלהקה העלתה בסביבות מאה יצירות, והיה לנו מאוד קשה לבחור אילו מהן להכניס לתוכנית החגיגית,” אומרת סוחישווילי. “בסוף, החלטנו להכניס יצירות שעם השנים הפכו לסימן ההיכר של הלהקה וליצור מעין מונטאז’. חלק מהתוכנית מורכב מריקודים מסורתיים, קלאסיים, והחלק האחר הוא יצירות שהועלו על ידי איליקו סוחישווילי ג’וניור במהלך עשר השנים האחרונות, והפכו מהר מאוד לפופולריות. לדעתי התוכנית היא עוצרת נשימה.”