שמעון בוסקילה על במת האו"ם: "המוזיקה היא כלי שמגשר בין עמים ותרבויות"

בארוע של משלחת ישראל באו"ם לציון 850,000 הפליטים היהודים ממדינות ערב, יופיע הזמר. השגריר דנון: "דווקא ביום שמוקדש באו"ם לשאלה הפלסטינית, חשוב לנו להביא את סיפורם של הפליטים היהודים"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
דני דנון ושמעון בוסקילה
דני דנון ושמעון בוסקילה | צילום: דוברות משלחת ישראל לאו"ם

הזמר שמעון בוסקילה יופיע הערב (שני) באו"ם בפני דיפלומטים מרחבי העולם ובפני בכירי הקהילה היהודית.

שגריר ישראל באו"ם, דני דנון, הזמין את בוסקילה להופיע באו"ם בארוע של משלחת ישראל לציון 850 אלף הפליטים היהודים ממדינות ערב. השגריר מדגיש כי "דווקא ביום שמוקדש באו"ם לשאלה הפלסטינית, חשוב לנו להביא לקדמת הבמה את סיפורם של הפליטים היהודים מארצות ערב". עוד הוסיף דנון כי "הופעתו של בוסקילה שתשלב שירים במרוקאית מבית אבא, קרובה ללבי במיוחד".

בוסקילה מצדו, הביע את התרגשותו: "הדבר הראשון שעלה לי לראש זה הצירוף: 'שמעון בוסקילה באו"ם!' לקח לי כמה רגעים להבין מה רוצים ממני ואז התחילה ההתרגשות והציפייה. המוזיקה היא כלי שמגשר בין עמים ותרבויות, אבל זה גם הכלי הפרטי שלי לדבר עם בני אדם, ואני בר מזל לקבל את ההזדמנות להופיע במקום זה, אל מול נציגי אומות העולם, ולהביא מהטעמים, המסורות, האהבה והאמונה שלנו בפניהם".

תגיות:
דני דנון
/
או"ם
/
שמעון בוסקילה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף