"בגיל 24 נחשפתי לעולם הסטנדאפ": ראיון עם כוכבת הרשת מור חן

היא לא ידעה שהיא סטנדאפיסטית עד שהגיעה להופעה. מאז שיחקה בסדרה "מסובך" של רן שריג וכיכבה בקמפיין של בזק "האנשים מאחורי הרשת"

רואי פרסול צילום: ללא
מור חן, סטנדאפיסטית
מור חן, סטנדאפיסטית | צילום: רונית כהן ואורי טאוב

שלא כמו הרבה אמנים, שמודים שנמשכו לשירה־משחק־סטנד־אפ מגיל אפס, למור חן זה דווקא קרה די מאוחר. "בגיל 24", היא מספרת, "נחשפתי לעולם הסטנד־אפ בפעם הראשונה. הגעתי לבית ציוני אמריקה להופעה, ופתאום הבנתי שיש מקצוע כזה. שזה לא סתם. אני זוכרת שהתיישבתי וצפיתי, ומיד הרגשתי שאני במקום הנכון. ראיתי שהדיבור היומיומי שלי, למשל המשפט "מכירים את זה ש...", שאני אומרת על בסיס קבוע, הוא בעצם דרך חיים בעולם הסטנד־אפ, וכולם משתמשים בו במקצוע".

חן (30), יפואית, היא סטנדאפיסטית ושחקנית, שלמעשה פרצה בזכות האינטרנט, שם הציגה עצמה לראשונה לקהל. היא התחילה להעלות סרטונים שצילמה בתקופה שבה הייתה לחוצה כלכלית ולא הייתה מסוגלת לממן עלויות של קידום מופע, ניהול, סוכן וכל מה שכרוך בכך. פשוט צילמה במצלמה פשוטה את עצמה בקטעי סטנד־אפ. משם הכל התחיל להתגלגל. היא קלטה את הפוטנציאל שגלום בה, הבינה שהיא מסוגלת לעמוד מול אנשים ומשם הדרך להופעת סטנד־אפ משלה הייתה קצרה.

אם הפנים שלה מוכרות לכם ממקום כלשהו, כנראה מדובר בסדרה "מסובך", שם הייתה בת זוגו של רן שריג. לאחרונה הצטלמה גם לפרויקט בחסות בזק, "האנשים מאחורי האינטרנט", המתעד כמה אנשים שהאינטרנט שינה את חייהם. אין ספק, חן אכן מודעת ומודה לטכנולוגיה על האפשרות להצליח בזכותה.

תגיות:
סטנדאפ
/
"מסובך"
/
מור חן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף