כוכבי הרשת שורפים את תל אביב: PlayCon יוצא לדרך

פסטיבל כוכבי הרשת ייפתח במרכז הירידים בתל אביב, וגם השנה צפויים להגיע אלפים לשלושה ימים המיועדים במיוחד ליוצרי, צופי ומובילי תעשיית תכני האונליין

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פסטיבל PlayCon משנה שעברה
פסטיבל PlayCon משנה שעברה | צילום: רפי דלויה

הפסטיבל יציע לכל העוקבים של כוכבי הרשת, לפגוש מקרוב את היוצרים, היוטיוברים, הוולגרים, הגיימרים, כוכבות המיוזקאלי, האינסטגרמיות, הביוטריות ולראשונה גם הסליימריות המובילות של ישראל- כולם במקום אחד, לצד אירועים נוספים.

PlayCon הינו הפסטיבל הראשון והגדול ביותר בישראל המיועד לילדים ונוער ולראשונה יתקיים בו גם מסלול מיוחד ליוצרים, בו יוצרים מתחילים ומתקדמים ישתתפו בהרצאות וסדנאות של מיטב במומחים בארץ בנושאי יצירת קהילה, שיתופי פעולה, יצירת סרטונים ויראליים ועוד.

בשלושת ימי הפסטיבל ישתתפו בין היתר גם הפרפורמים והזמרים: אנה זק, בן זיני טיילור מלכוב; כוכבי הגיימינג החזקים בישראל : נון סטופ גיימינג ועידן תלם, צוות המרתף; הקומיקאים צוות מנחוס, חיים בחארטא ומיכאל ספיר שנבחר להנחות את האירוע כולו; כוכבת האינסטגרם קים אור אזולאי, אלין כהן ועשרות רבות של כוכבים.

בין המתחמים המעניינים יהיה במת המשחק של של FORTNITE, שמשגע את בני הנוער, בנוסף למתחם VR וגיימינג חדשני, מתחם סליים, במת ביוטי ואופנה ועוד עשרות פעילויות ואתגרים ייחודיים. האירוע ביוזמת מרכז הירידים תל אביב וחברת אוליביה לאבס, ובשיתוף עם סוכנות הפרסום והתוכן Teenk וסוכנות הייצוג Talenteen.

תגיות:
פסטיבל
/
כוכבי רשת
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף