פסטיבל "פלורסנט - ורטיגו ירושלים" חוזר השנה במהדורה רביעית, והפעם עם שינוי משמעותי: לראשונה מאז נוסד, הפסטיבל מתרחב מעבר לעולם המחול וישלב גם קרקס עכשווי, מוזיקה חיה ופרפורמנס. האירוע יתקיים בין 9 ל-13 בנובמבר ויכלול 14 מופעים בחמישה ימים, בכמה מוקדים בירושלים ובנתיב הל"ה.
אחד החידושים הבולטים השנה הוא שילוב הקרקס העכשווי, תחום המשלב אקרובטיקה, תנועה ותיאטרון. בין המופעים המתוכננים: יצירות המשלבות חבל אווירי, חישוק תלוי וג'אגלינג, לצד "Break a Leg" של הכוריאוגרף שרון פרידמן, בהשתתפות הרקדן איתמר שנפ, המשתמש בפרוטזה, קביים וסגוויי כחלק בלתי נפרד מהתנועה על הבמה.
לצד אלה יתקיימו מופעי בכורה של יוצרים עצמאיים, סדנאות תנועה הפתוחות לקהל, הופעות מוזיקה אלקטרונית חיה והרקדת סלסה. את הפסטיבל יחתום אירוע "פלורסנט קצרים", שיציג רצף של עבודות מחול קצרות של יוצרים שונים.
המופעים יתקיימו בסטודיו ורטיגו ברחוב בצלאל בירושלים, בתיאטרון הקרון ובכפר האמנות האקולוגי של ורטיגו בנתיב הל"ה. את הפסטיבל מנהלת אמנותית יסמין גריב. כרטיס לכל ערב כולל את כלל המופעים המתקיימים בו, וההשתתפות בסדנת הפתיחה מותנית בהרשמה מראש.