דן שילון: "רשות השידור? מוסד רקוב, מושחת ומעוות"

לאחר הסגירה הפתאומית של רשות השידור ומהדורת "מבט"האחרונה, התייחס אחד ממייסדיה לנושא בתוכנית הבוקר: "הייתי הראשון שהסיק מסקנות ועזב"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
דן שילון והחברה החדשה דליה
דן שילון והחברה החדשה דליה | צילום: רפי דלויה

דן שילון: "בוקר טוב. כל מה שכתוב חד וברור"

שי: "אבל אתה לא מזיל דמעה"

דן שילון: "לא. משום שאני רואה את זה כבר כמעט חמישים שנה"

שי: "את מה?"

דן שילון: "את מה שקורה שמה"

שי: "אבל אתה ממקימי הרשות"

דן שילון: "בסדר. הייתי שם בהקמה היו ויש לי עדיין חברים טובים "

אורי: "אבל זה לא פייר אחרי שאתה מצליח להגיד שהיה שמה לא כל כך טוב"

דן שילון: "זה היה מוסד רקוב, מושחת ומעוות"

שי: "אבל יכול להיות שאתה מדבר ככה כי הרבה שנים לא נתנו לך שמה תוכנית?"

דן שילון: "לא מה פתאום. אני שמח וטוב לב וחי בכיף "

שי: "אבל אם עכשיו ערוץ 1 בא ואומר לך 'בוא תשיר איתנו ההמנון בסוף השידור'. היו מציעים לך תוכנית שלך, 'דן שילון חוזר'. לא כואב לך עליהם?"

דן שילון: "בחייך, למה מיד לחבר עניין שהוא באמת עקרוני, שאני מדבר עליו המון שנים, ומציג את המצב ברשות השידור. הייתי הראשון שהסיק את המסקנות ועזב את רשות השידור בסביבות 1980 "

שי: "ומאז הכל התדרדר"

דן שילון: "שתבין את המצב. אני הייתי כתב בארצות הברית, השתנו המנהלים והתחלפו והתמנו על ידי מפתח פוליטי בלבד. טומי לפיד היה מנכ"ל. אחרי שהוא העיף את ארנון צוקרמן. הוא הזמין אותי לפגישה אחרי שחזרתי מארה"ב ואומר לי, 'דן הצטרף למועדון, והשמיים הם הגבול (באנגלית)'. אמרתי לו על איזה מועדון אתה מדבר. הוא ענה לי 'אתה יודע בדיוק על מה אני מדבר'. הוא רצה שאני אשתף פעולה"

שי: "אוקי דן. תודה רבה"

דן שילון: "תודה רבה"

תגיות:
דן שילון
/
שיחה מפתיעה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף