כבר לא בערוץ 10: גיא פינס עובר לשידורי קשת

הלם בתעשייה: תוכנית הבידור המצליחה נוטשת את ערוץ 10 אחרי 10 שנים. "היינו גאים להיות חלק מנבחרת של אנשי תקשורת וחדשות מובילים. מביט קדימה"

מיקי לוין צילום: נועם גולדשטיין
גיא פינס
גיא פינס | צילום: אבשלום ששוני
2
גלריה

הלם בתעשייה. תוכנית הבידור המצליחה  "ערב טוב עם גיא פינס" עוזבת את ערוץ 10 אחרי עשר שנים ועוברת לזכיינית קשת. בפוסט ארוך שהעלה המנחה ברשתות הוא פותח במילים, "סוף סוף פוסט עם תוכן", ואז בפוסט ארוך נפרד מערוץ עשר ופותח דרך חדשה בזכיינית קשת, שתשודר בעתיד בערוץ 12

" אחרי שבע שנים בערוץ 10 וכמעט 1500 תוכניות, ערב אחרי ערב בשידור חי, עם גל יומי של אדרנלין ששוטף כל פעם מחדש כשמתקרבת השעה 7 בערב, אני מתרגש לדווח על עצמי לשם שינוי: על החלטתנו להשיט את הספינה שלנו מנמל הבית המוכר, ליעד חדש ומאתגר".

גיא פינס עם דנה גרוצקי ולירון ויצמן. צילום: לנס הפקות
גיא פינס עם דנה גרוצקי ולירון ויצמן. צילום: לנס הפקות

פינס סיפר: "בקרוב נעבור לקבוצת קשת לשדר בערוץ 2, אולי יקראו לו כבר ערוץ 12. לאורך השנים סיקרנו את קשת ותוכניותיה כמו את כל התעשיה, באופן הוגן, התפעלנו ממדורות השבט הרבות שהלהיטה לקהל הישראלי ושלחנו גם לא מעט חיצי ביקורת מחודדים כשחשנו שזה נדרש. אנחנו נרגשים להיות חלק מהליכתה של קשת קדימה לערוץ עצמאי, לקראת הפרדת הערוצים ושינוי מפת התקשורת הישראלית".

לסיום הודה פינס לערוץ 10 ולצוות שלו: "בשם המערכת הגדולה שלנו, שמעסיקה ומפרנסת עשרות אנשים, אני מודה לכל מנהלי  התוכן וההפקה ובראשם זיוית דוידוביץ' ויואב הלדמן, שהפכו את הערוץ עבורנו לבית חם. יותר מכל אני רוצה להודות למנכ"ל ערוץ 10 יוסי ורשבסקי, על האמון והכתף התומכת, על היושרה והשקיפות שאיפיינו את יחסינו, ועל דרך הסיקור שאיפשר לנו, של תעשיה שלעיתים מתחרה ישירות בערוץ הבית. זה לא דבר של מה בכך בעולם היצרי הזה, וכך יהיה גם הלאה".

מקשת נמסר:"שמחים מאד מהצטרפותו של גיא פינס יחד עם כל מערכת התוכנית "ערב טוב" לקבוצת קשת. הצטרפותם היא צעד משמעותי לקראת המעבר לערוץ 12 בנובמבר הקרוב.

תגיות:
ערוץ 10
/
גיא פינס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף