הבל היסטורי מקושקש: למה לא אחכה לסדרה החדשה על אנה פרנק

סדרה חדשה תנסה לענות על השאלה מי הסגיר את הנערה היהודיה. היא תיוצר באותו בית חרושת המייצר את "לצוד את היטלר" ו"מי רצח את קנדי". מומלץ לאוהבי מזון מקולקל

דורון ברוש צילום: ללא
אנה פרנק
אנה פרנק | צילום: באדיבות יד ושם,ויקיפדיה
2
גלריה
אנה פרנק. באדיבות יד ושם
אנה פרנק. באדיבות יד ושם | אנה פרנק. באדיבות יד ושם

מדי פרק מועלית סברה חדשה, הסוכנים מהנהנים בראשם בהתרשמות ובכובד ראש ויוצאים לשטח לבצע חקירות. למשל, לחיזוק הסברה שהיטלר נמלט בתוך בקבוק חלב, מוצאים הוכחות בדמות פרה הנותנת חלב באורוגוואי, מה שמחזק את דעתם שצדקו ושהיטלר חי בשלווה עד סוף ימיו עם הסבתא של הפרה. עוד הנהון בפנים רציניות, ותם הפרק, כתוביות. בפרק הבא הכל נשכח, לא חלב ולא בטיח, ועתה הם בודקים את הסברה שהיטלר, מחופש לרקדנית גוגו, הצטרף לקברט בפריז. הנהונים, לבנים אדומים, תם הפרק וחוזר חס וחלילה.

אל ההבל המקושקש הזה צירפו בערוץ ההיסטוריה בעונת השידורים האחרונה סדרה הבוחנת "הוכחות חדשות", שנמצאו, סורפרייז סורפרייז, במסמכים חדשים שהותרו לפרסום בידי ה–FBI. מסקנות הצוות, כמובן, ברורות. KGB, אוסוולד לא פעל לבד, ג'ק רובי לא פעל לבד, וכו' וכו' וכו'.

ועכשיו אנה פרנק. המודל זהה: תופסים טרמפ על גב של סלב מת, סוכנים, FBI, ותמיד יימצא איזה ערוץ שירכוש את הקשקוש המקושקש הזה. הנה הצעה לפרנסי ערוץ ההיסטוריה: במקרה עליתי על מסמכים שחשף לאחרונה השב"כ בעניין היעלמותו של יואל משה סלומון. באחד מהם נרמז שנחליאלי טורף נראה בשטח כמה יממות לפני כן. מעוניין לצלם סדרה בנושא. אפשר לדבר על מחיר. תתקשרו.

תגיות:
היטלר
/
אנה פרנק
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף