ארץ נהדרת: מספר האסיר של נתניהו הוא המספר האישי של רבין

אם חשבתם שהמספר אותו מקריא מריאנו אידלמן במערכון הוא מספר אקראי שהמציאו הכותבים, אז טעיתם. מדובר במסר מכוון בפרק ששודר בשבוע יום הזיכרון לרבין

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין
3
גלריה
ארץ נהדרת. צילום: מיכל אפרתי
ארץ נהדרת. צילום: מיכל אפרתי | ארץ נהדרת. צילום: מיכל אפרתי

הגולש עד העין, פרסם את ממצאיו בקבוצה "עובדות לא חשובות" בפייסבוק וכתב: "הפרק הראשון של העונה ה-15 של תוכנית הבידור הסאטירית 'ארץ נהדרת', נפתח בסצינה פסואודו-עתידית בשנת 2018 בו מראיינים את את ראש ממשלת ישראל בנימין נתניהו כשהוא נמצא מאחורי סורג ובריח. בסצנה, דמותו של נתניהו מציינת שמספר האסיר שלו הוא 30743".

"על פניו מספר זה נראה מספר שרירותי שכותבי התוכנית שרבטו, אך, מספר זה הינו המספר האישי הצבאי של ראש הממשלה יצחק רבין", הוסיף הגולש, "הפרק אגב שודר בשבוע בו חל יום הזיכרון ליצחק רבין".

המספר החופף, נתניהו ב"ארץ נהדרת" ורבין. צילום מסך
המספר החופף, נתניהו ב"ארץ נהדרת" ורבין. צילום מסך | המספר החופף, נתניהו ב"ארץ נהדרת" ורבין. צילום מסך

הגילוי המפתיע לא השאיר את הגולשים אדישים, וקיבל בשעות האחרונות 3.8 אלף לייקים ותגובות רבות לכאן ולכאן. "כדאי להוריד את הקטע הזה כי זה לא מצחיק! ומביע דעה שעלולה להתפוצץ להם בפרצוף!" הגיב אחד הגולשים, "כשזה שמאל זה גאוני. כשזה ימין זאת הסתה. צבועים!" כתב אחר.

"לכל מי שיש לו ביקורת על ההומור הנ"ל; אתם צבועים בטירוף. להגיד שזה נמוך? יותר נמוך לעמוד על מרפסת ביתך ולנאום בזמן שאנשים מולך מנופפים בדגלי רבין במדי SS" הגיב גולש בעל דעה שונה. "איפה הפגיעה ברבין פה אני לא מצליח להבין? אוקיי, אז זה המספר האיש שלו? ו... כולם נהיו דרמטיים כשזה נוגע לשמאל?", סיכם אחר.

מ"קשת" טרם התקבלה תגובה.

תגיות:
קשת
/
ארץ נהדרת
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף