סולנית "הקרנבריז" מתה באופן מפתיע בגיל 46

דולורס אוריורדן, שאחראית ללהיטים "Linger", "Zombie" ו"Animal Instinct" הייתה במהלך ביקור בלונדון לסשן הקלטות קצר. מנהליה הודיעו כי לא ישחרר פרטים נוספים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין

דולורס אוריורדן, סולנית להקת "הקרנבריז" מתה באופן מפתיע הערב (שני) בגיל 46. כשנפטרה, הזמרת הייתה במהלך ביקור בלונדון לסשן הקלטות קצר. מנהלי הלהקה הודיעו כי לא ישחררו פרטים נוספים בשלב זה. עוד הוסיפו נציגיה: "בני המשפחה התקשו לקבל את הבשורה המרה, ומבקשים לשמור על פרטיותם בתקופה קשה זו".

להקת הקנבריז נוסדה בשנת 1989 והפכה לאחד ההרכבים המצליחים של שנות התשעים, והוציאה להיטים רבים ביניהם "Linger", "Zombie" ו"Animal Instinct".

בשנת 2004 הודיעו חברי הלהקה כי "לוקחים הפסקה כדי לנסות להצליח כיחידים" ולמעשה התפרקו, אך לא באופן רשמי. חמש שנים מאורח יותר הודיעו חבר ההרכב על איחוד ובשנת 2012 הוציאו את אלבומם השישי "Roses".

תגיות:
שנות ה-90
/
מוזיקה
/
דולורס או'ריורדן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף