"בשבילה גיבורים עפים" הישראלית זכתה בפרס הסדרה הטובה בפסטיבל קאן

סדרת הדרמה בכיכובם של נינט טייב, תומר קאפון ומשה אשכנזי שתעלה בקרוב בקשת זכתה בפרס היוקרתי, לאחר שעלתה לגמר מול 10 סדרות נוספות מרחבי העולם

מיקי לוין צילום: נועם גולדשטיין
בשבילה גיבורים עפים
בשבילה גיבורים עפים | צילום: קשת

הארבעה יוצאים למסע חיפושים בקולומביה אחר יעלי (נינט טייב), שהוכרזה לפני עשר שנים כמתה. יעלי היא אהובתו לשעבר של אביב (תומר קפון) ואחותו של דובי (נדב נייטס). המסע להצלתה יפתח פצעים ישנים, כשכל אחד מהחברים ייאלץ להתמודד עם השדים הפרטיים שלו. מסע זה יציף שאלות על חברות, הקרבה ואהבה. הסדרה נכתבה על ידי עומרי גבעון, שגם ביים אותה, בהשראת החלק האחרון בספרו של אמיר גוטפרוינד ז"ל.

מלבד הסדרה של קשת, גם מיגל של HOT שיצר טום סלמה  זכתה בפרס השחקנים .  הסדרה "מיגל" המבוססת על סיפור חייו יחד עם דפנה לוין (שגם ביימה)  זכתה בפרס "הופעה מיוחדת" שהוענק לשחקניה: רן דנקר, ראול מנדז, אביב כרמי, עומר בן דוד.

תגיות:
קשת
/
בשבילה גיבורים עפים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף