ברק יחזקאלי: "שפים ישראלים מביאים רעננות למטבחים של תפוחי אדמה וכרוב"

מנחה התוכנית "אנחנו על המפית" (כאן 11), שנוסע בעולם כדי לסקר מסעדות של ישראלים אשר שיחקו אותה בחו"ל, מסביר מדוע הוא מעדיף לישון אצלם על הספה ולמה אין סיכוי שאי פעם יעזוב את הארץ

יעקב בר-און צילום: ללא
ברק יחזקאלי
ברק יחזקאלי | צילום: ינאי יחיאל

יחזקאלי הוא ג'ינג'י מזוקן, שממרומי 1.92 המטרים שלו עוטף בחום ובאהבה את עמיתיו למקצוע, שאת מטבחיהם יצא לתור בארצות הגויים, ומצליח להיכנס לנשמותיהם בדרכו הבלתי אמצעית, אגב טעימות סקרניות מתבשיליהם ובחינה מה עושה להם ההצלחה. ספוילר? לא חשוב כמה יצליחו מעבר לים, מעל לכל מרחף הגעגוע למולדתם האחת, שמתבטא במאכלים מעשי ידיהם.

תגיות:
כאן
/
"אנחנו על המפית"
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף