שוק הקפה בישראל מתרחב עם כניסתה המעמיקה של שופרסל לקטגוריה, במסגרת מהלך אסטרטגי להרחבת היבוא העצמאי, הגדלת מגוון המותגים והגברת התחרות. לאחר שהשיקה את הקפה הטורקי Nagi ואת הקפה הנמס Monro, מרחיבה החברה את פעילותה לקטגוריות נוספות, בהן קפה מגורען וקפסולות תואמות למכונות נספרסו.
כעת מתרחבת הפעילות גם בקטגוריית הקפסולות, עם שרוולי קפסולות תואמות למכונות נספרסו תחת המותגים Vero, ARNESTO ו־Caffe Dellucci. בכך מצטרפות למדפי הקפה חלופות נוספות למותגים הקיימים בקטגוריה, ובהם קפה עלית, אוסם, נספרסו וסטארבקס.
המחירים החל מ-3.90 שקלים לקפה טורקי, ועד 22.90 לקפה נמס מגורען. מחיר שרוול 10 קפסולות 17.90 שקלים, וברכישת כמות מופעלים מבצעי רשת מגוונים כמו 3 יחידות ב-35 שקלים (11.67 ₪ למארז) או 4 יחידות ב-50 (12.50 שקלים למארז)
בשופרסל מתכוונים להמשיך לבחון הכנסת מותגים ומוצרים נוספים לישראל. הרחבת פעילות הקפה משתלבת באסטרטגיה המסחרית הרחבה של הקבוצה, המתמקדת בפיתוח מותגים, בהרחבת היבוא הישיר ובגיוון מקורות האספקה, במטרה לחזק את התחרות בשוק המזון הישראלי.