פינוק מתוק: איך בוחרים את הגלידה הטובה - והטעימה - לבריאות

מעוטת קלוריות, בלי צבעי מאכל, דלת שומן ורמת סוכר נמוכה. והכי חשוב - כוס ולא גביע ולי סוכריות וסירופ. המדריך לבחירת גלידה שהיא גם טעימה וגם בריאה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
גלידה, צילום אילוסטרציה
גלידה, צילום אילוסטרציה | צילום: istockphoto

כחלק ממגמת הבריאות, רבים מחפשים אופציות טובות יותר בכל קטגוריות המזון, לא רק באלו הנכללות תחת תזונה יומית מאוזנת, אלא גם באקסטרות: בפינוק ובנשנוש.

לא פלא שגם קטגוריית הגלידות נכללת במגמה זו, והטרנדים הבולטים כוללים מוצרים בעלי ערכים תזונתיים משופרים, למשל גלידות מופחתות סוכר או שומן, גלידות בתוספת רכיבים טובים כגון פירות או חלבון, וגם מנות מוקטנות בפורמט "מיני" לצריכה מדודה.

קטגוריית הגלידות נתפסת כפינוק מועדף בשל הימצאותם של רכיבים טובים ב"בסיס", כגון חלבון, סידן או פירות.

תגיות:
תזונה נכונה
/
אסם
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף