הפלוס התזונתי של הבלוגרית שרית נובק

בת 42, נשואה + 3 מתל אביב. מהנדסת תוכנה במקצועה, בלוגרית "מיס פטל" באהבתה. מה הטיפים שלה ומה צריכים לעשות הצמחוניים?

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אסם | צילום:

3 כפות צ'יה

1/4 כוס חלב קוקוס או חלב שקדים

3/4 כוס מים

כף חמאת בוטנים

פירות חתוכים או מרוסקים

מערבבים את הצ'יה עם חלב השקדים/קוקוס ועם מים.

מניחים לדקה ומערבבים שוב.

מניחים בצד ל-10 דקות נוספות ומערבבים שוב.

מכניסים למקרר לשעה לפחות, או למשך הלילה.

מוציאים מהמקרר, שמים מעל כף חמאת בוטנים טבעית ופירות (אפשר לטחון את הפירות במיקסר). מערבבים ונהנים.

פודינג צ'יה
פודינג צ'יה | פודינג צ'יה

תגיות:
צמחונות
/
תזונה נכונה
/
אסם
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף