+ כשאני קמה בבוקר באמצע השבוע, אני תמיד מתחילה אותו עם יוגורט ו"פייבר 1" או עם טוסטים וקוטג'. בסופי שבוע אני בארוחות בוקר עם חברים או מארחת אצלי, ואז כבר יש ארוחות הרבה יותר שוות כמו פנקייקים, ופל בלגי, קרוק מדאם וכאלה.
בגלל שאני גרה בתל אביב, כמעט לא קורה מצב שאני "נתקעת" עם רעב. אני תמיד יכולה להיכנס למרכול או לחנות נוחות כלשהי ולקנות
יוגורט או פרי.

אני הכי אוהבת לאפות. אם אפשר משהו עם שמרים, מה טוב, כי הריח שלהם מטריף אותי. מבחינתי, הייתי אופה כל יום, אבל אני עושה זאת רק
לפני צילומים לבלוג או אירוע. כשאני מכינה לבלוג, אני מיד מזמינה חברים שיחסלו הכל בסיום הצילומים.
 
מכיוון שאני דיאטנית אז הרבה יותר קל לי לשמור על תזונה מאוזנת. אני מלמדת נשים לאכול בריא, ואני מאמינה גדולה בלהוות דוגמה אישית. אני דיאטנית כבר עשר שנים, אז הבחירות מגיעות באוטומט. אני כן מקפידה על בית מלא בירקות ופירות.
את הטיפ הכי טוב שאני מכירה קיבלתי מעצמי - ארוחת בוקר היא הארוחה הכי חשובה ביום! גם אם זה אומר שאני צריכה "להתאמץ" להכין
ארוחת בוקר, גם כשלא בא לי – אעשה את זה.

נטע ליבנה. צילום: אינסטגרם
נטע ליבנה. צילום: אינסטגרם
 
למרות המקצוע ואורח החיים שלי, אני אוהבת פיצה. לא יוצא לי לאכול יותר ממשולש אחד פעם בחודש, אם בכלל, אבל זה אחד המאכלים
האהובים עלי. גלידה יוצא לי לאכול לפחות פעם בשבוע, אבל אני מחשבת את זה כחלק מהתפריט השבועי.
 
במזווה אצלי תמיד תמיד תמצאו אורז בסמטי והמון קטניות וגם טונה משומרת. במקרר תמיד יש ירקות ופירות, קוטג' וביצים. זה אולי נראה מעט, אבל שוב אני מזכירה את מקום המגורים שלי. אני גרה ליד שוק לווינסקי, אז קשה להתקיל אותי, כי יש הכל ליד הבית.


את סוף היום אני מסיימת בארוחת ערב. תמיד יהיו בארוחת הערב ירקות בסלט או מבושלים או סתם חתוכים, גבינה וביצה. אין לנו שעה קבועה לארוחת ערב, זה קורה אחרי שאנחנו מסיימים את היום ולפני שמתחילים לרבוץ מול הטלוויזיה.אני מתה על פנקייקים וממש אוהבת להכין אותם. אני מכינה פנקייקים כמעט כל שבת בבוקר. ולפעמים אני מכינה אותם גם לארוחות ערבעצלניות במיוחד.
 
* כתובות הבלוגים: netacooks.com / netadieta.com
  
המתכון לפנקייקים הכי קלים בעולם
מצרכים:
1 גביע אשל
1 כוס קמח
1 ביצה
1/2 כפית תמצית וניל

פנקייקים. צילום: אינסטגרם
פנקייקים. צילום: אינסטגרם

 
אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים בקרה בינונית, עד שאין גושים בכלל בתערובת והיא אחידה.

מחממים מחבת טפלון או כל מחבת נון-סטיק אחרת.

בעזרת כף יוצקים מהתערובת למחבת ומנמיכים לאש בינונית.

כשמתחילות להיווצר בועות אוויר הופכים את הפנקייק ונותנים לפנקייק להתבשל עוד 1-2 דקות.

מגישים עם מייפל אמיתי.