3/4 כוס סוכר
4 כפות קקאו
1/4 כוס שמן קוקוס
2 ביצים
כוס וחצי קמח תופח
קמצוץ מלח
אבקת סוכר לציפוי
1. מערבבים היטב קקאו, סוכר ושמן.
2. מוסיפים ביצים ומערבבים לתערובת חלקה.
3. מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים ממש מעט עד להתאחדות החומרים.
4. עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים לקירור במקרר למשך שעה.
5. מוציאים מהמקרר, מחממים תנור ל-180 מעלות.
6. יוצרים כדורים קטנים, מגלגלים באבקת סוכר ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 3 ס"מ משום שהעוגיות מתרחבות באפייה.
7. אופים 8 דקות, עד שהעוגיות מתייצבות אבל עדיין רכות במרכז. מצננים בחוץ.