שף קונדיטור ובלוגר קינוחים: "אוכל בשבילי זה אומנות"

אלון שבו, בן 27, נמצא בזוגיות, מתל אביב. "כשמדברים איתי על ה"חטא" הקטן שלי בתחום המזון, אני צוחק, כי כל העבודה שלי היא חטא אחד גדול. רק תראו את הדברים שאני מכין"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אלון שבו
אלון שבו | צילום: מתן כץ

+ אני בדרך כלל מתעורר מוקדם בבקרים, והדבר הראשון שנכנס לי לגוף זה קפה. אני עדיין בתוך השמיכות כשהאצבע שלי מתרוממת באופן אוטומטי מהמיטה כדי להדליק את המכונה. בלי כוס הקפה שלי אני לא מסוגל להתחיל את היום.

+ חברה טובה המליצה לי פעם להתחיל את היום עם 2 כוסות מים ומעט מיץ לימון. אני חייב להודות שזה פשוט מאוד ליישום וגורם לכל בוקר להיות אנרגטי יותר. אבל אני עושה את זה רק אחרי שאני מקבל את מנת הקפה שלי.

+ יש לי ימים מלאים בעבודה, לפעמים במקום אחד ולפעמים בכמה מקומות. אני מסיים את העבודה בשעות מאוחרות, ולכן אני אוכל בשעות הקטנות של הלילה. אני יודע שזה לא בריא או מאוזן, אבל לפעמים העייפות מנצחת אותי.

+ רוב היום אני נמצא סביב אוכל, אז לא תוקף אותי "רעב קטן" במשך היום. אני נמצא במטבחים שאני מייעץ להם, בבתי קפה בפגישות או במטבח שלי, יוצר מנות חדשות. כך שרעב הוא אף פעם לא הבעיה, אלא כמויות האוכל שנכנסות.

תגיות:
תזונה נכונה
/
אסם
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף