העונה החדשה של האח הגדול VIP : שלוש דוגמניות וכדורגלן

בין הדיירים החדשים בבית הכי מתוקשר במדינה: שיר אלמליח, איציק זוהר ונירו לוי. אריאנה מלמד שביקרה בעבר את תכנית הריאליטי נכנסה "בשביל לראות איך זה נראה מבפנים"

מיקי לוין צילום: נועם גולדשטיין
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין
10
גלריה

האח הגדול VIP יצאה לדרך: בזה אחר זה נכנסו הדיירים לבית האח הגדול, עלו במדרגות והחליקו במגלשה לתוך המתחם שכולו ארוז ועטוף בקרטונים. בפעם הראשונה בתולדות האח הגדול, ירכיבו הדיירים את הבית במו ידיהם.

העונה החדשה של תכנית הריאליטי "האח הגדול" נפתחה הערב (ראשון) באירוע נוצץ במיוחד. זאת העונה השביעית במספר של "האח הגדול" והשנייה במספר עונות ה-VIP.

כפי שדיווחנו לכם, שיר אלמליח היא אחת הדיירות בעונה הנוכחית והיא הדיירת הראשונה שנכנסה לבית האח הגדול. אז צפו להמון בקיני, עור חשוף והופעות בלתי נשכחות בבריכת בית האח הגדול. אל תצפו ממנה למשהו בכיוון הרומנטי כי אלמליח נשואה באושר לכדורגלן אלרואי כהן. בתור הראשונה שנכנסה למשכנו של האח הגדול, אלמליח קיבלה את המשימה הראשונה של הבית.










אריאנה מלמד, ששמה עלה כאחת הדיירות הצפויות ב"אח", הודיעה כי תגיש תביעה נגד הבלוגר עומרי חיון על סך של 140 אלף שקלים בגין לשון הרע ובעקבות סירובו לטענתה לתקן עובדות בכתבה שפרסם אודותיה.

מי שקיבל הצעה להיכנס לבית וסירב בנימוס הוא פעיל הימין יהודה גליק, שהחליט כי להיות סגור בבית כחודש וחצי היא משימה שאינה בשבילו.

תגיות:
האח הגדול
/
אריאנה מלמד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף