הקיץ הזה שלו: לירון רמתי יצעד לחופה

לאחר שביטל את חתונתו המתוכננת עם בת זוגו דאז, הזמר בן ה-35 עתיד ללבוש בגדי חתן ולהינשא לבחירת ליבו חופית ואקנין. אז כמה אורחים מוזמנים?

מיקי לוין צילום: נועם גולדשטיין
לירון רמתי וחופית ואקנין
לירון רמתי וחופית ואקנין | צילום: יח"צ

הזמר לירון רמתי בן ה- 35 וזוגתו בעשרת החודשים האחרונים, חופית ואקנין מאשקלון, יינשאו בעוד שלושה חודשים.

פתחו יומנים ורשמו בפניכם: החתונה תערך ב-23 לאוגוסט במתחם האירועים עדיה ביבנה. בהנחה שלא יהיה ביטול של הרגע האחרון, אל החתונה יוזמנו כ-800 אורחים ברי מזל.

כידוע, לפני כשלוש שנים כרע הזמר ברך וביקש את ידה של זוגתו דאז, שירן אדרי, אך חודש של אירוסים הספיקו לשניים להבין שזה לא זה.

הפעם נדמה שזה אכן עומד לקרות, כאשר בפברואר האחרון חופית ביקשה את ידו של רמתי במהלך חתונה של זוג חברים שלהם, הזמר המאושר אמר כמובן מיד "I do".

רמתי נכנס כעת לתקופה לחוצה, שכוללת בין היתר את ההכנות לחתונה ועבודה על אלבום חדש שצפוי לצאת בחודש הבא. שיהיה במזל ובהצלחה.

תגיות:
חתונה
/
לירון רמתי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף