תחזיקו חזק: סתיו סטרשקו רוצה להתחתן עם בן זוגו בשנים האחרונות

מסתמן כי הניתוק הממושך מליאון בזמן ששהה בבית האח הגדול, גרם לו להבין שהוא האחד שלו וכעת הוא מדבר על מיסוד הקשר עם הצמוד שלו

מיקי לוין צילום: נועם גולדשטיין
סתיו סטרשקו ונטלי עטייה
סתיו סטרשקו ונטלי עטייה | צילום: אלירן אביטל,לם וליץ סטודיו
2
גלריה

סתיו סטרשקו רק יצא מבית האח הגדול וי אי פי וכבר פניו קדימה. מסתמן כי הניתוק הממושך מבן זוגו ליאון בזמן ששהה בבית גרם לו להבין שהוא האחד שלו וכעת הוא מדבר על מיסוד הקשר עם הצמוד שלו בשלוש השנים האחרונות.

אחרת איך תסבירו את העובדה כי באירוע הביוטי סיטי הוליווד של חברת סופר פארם, סטרשקו הגיע מלווה בחברתו לבית נטלי עטייה וכשפגש את לי לוי הרווקה הלוהטת סיפר לה כי הוא רוצה להתחתן עם בן זוגו ושאל אותה על מעצבי שמלות כלה אופציונאלים.

כזכור רגע אחרי שהודח סטרשקו מהבית, הפתיע אותו הצמוד כשהגיע במיוחד ממילאנו לבלות זמן איכות עם הדוגמן האנדרוגני של עונת הוי אי פי. השניים בילו יחד ולפני שבוע חזר ליאון למילאנו להמשך לימודי הרופאה וסטרשקו נותר בישראל בגפו אך בקרוב מאד צפוי להצטרף לבן זוג .

נראה כי החלטת אובמה על נישואים חד מיניים בארצות הברית עשתה גם לדוגמן היפה חשק.


תגיות:
האח הגדול
/
סתיו סטרשקו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף