ליאת אשורי ודורין אטיאס משיקות דרקונים באפליקציה

שתי אושיות האופנה חברו לגדי אלימלך ויצרו יישומון בו תוכלו לקבל אישור על האופן בו אתם מתלבשים. גם אייל גולן בפנים

מיקי לוין צילום: נועם גולדשטיין
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין

הסטייליסטית הכי מוכשרת במדינה, ליאת אשורי, איחדה כוחות עם אם כל הדרקונים, הסטייליסטית דורין אטיאס והסטיילסיט הנודע גדי אלימלך.

שלישיית אושיות האופנה המלבישות את מיטב הכוכבים בביצה פיתחו אפליקציה חדשה בה המשתמש יכול לקבל מהם משוב מקצועי על האאוטפיט שבחר ללבוש לאירוע, או לבגד שמדד בחנות לפני רכישה, כן ללבוש, מה לשלב, איזה אקססוריז חסר.

במשך שנים אשורי מקבלת תמונות שנשלחות אליה לנייד מכוכבי הביצה שמתייעצים עם אשת האופנה כשהם בסבב שופינג אז מעכשיו זה נגיש לכולם.

המשתמש שולח תמונה שלו לאפליקציה וזוכה ללייק חיובי או שלא, מאשורי ושות'. לאפליקציה החדשה קוראים TAKE A LOOK והיא פועלת 24/7. מהשנייה הראשונה שהאפליקציה עלתה היא זכתה כבר לעשרות משובים ושאלות ומאות הורדות בין היתר בזכות חבריה המפורסמים של אשורי שפירגנו לה על האפליקציה החדשה ברשתות החברתיות ביניהם איילן גולן.

תגיות:
רכילות
/
ליאת אשורי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף