לקראת כלה: מור סילבר חוגגת בהילולת חינה מסורתית

יש חגיגה! ימים ספורים לפני שתעמוד תחת החופה לצד בחיר לבה, המגישה מור סילבר הספיקה ללבוש בגדים מסורתיים ולהתפנק במתוקים באירוע חינה מרגש, בנוכחות חברים ובני משפחה. זה הזמן לתת בצהלולים

מיקי לוין צילום: נועם גולדשטיין
מור סילבר
מור סילבר | צילום: יח"צ
2
גלריה

אז ביום חמישי היא תגיד "איי דו", אך אמש (ב') הצעירה הכסופה נענעה את האגן במסיבת החינה המסורתית. סילבר, חגגה אמש עם צ'בוטר, חברים ובני משפחה, בהילולת חינה מרוקאית אסלית כולל התלבושות הנוצצות והמנהגים העתיקים.


אחרי שלבשה גלביה זוהרת, נותר לכלה לעתיד רק לטבול במקווה וכמובן, אירוע החתונה עצמו - שיערך בחמישי הקרוב במרכז האירועים "lago" שבראשון לציון, אל מול רשימת מוזמנים נוצצת. את סילבר בשמלה לבנה, צפויים לבחון מקרוב חברים כמו משה וירדן פרץ, ירדן הראל, מושיק גלאמין, סנדרה רינגלר, שגב משה, עומר דרור, אנה ארונוב, דנה גרוצקי, איציק זוהר, טהוניה רובל ואחרים. קולולולו.

תגיות:
חתונה
/
מור סילבר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף