מאמי שבה הביתה! הכלבה של שלומית מלכה ויהודה לוי נמצאה

בשורה משמחת: אחרי ארבעה ימי חיפוש דרמטיים ברחבי תל אביב, הכלבה האהובה של הדוגמנית ובת הזוג של יהודה לוי חזרה לביתה - בכוחות עצמה. "למדתי השבוע שיעור חשוב באהבה", כתבה שלומית מלכה בתודה

מיקי לוין צילום: נועם גולדשטיין
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין
2
גלריה

היום (חמישי) אחר הצהריים, לבה של הדוגמנית הישראלית ובן הזוג שלה חזר לפעום כסדרו, לאחר שהכלבה שאבדה ביום בערב יום ראשון האחרון שבה בחזרה לבעליה. למרות פניות חוזרות ונשנות לעזרת הציבור, שכללו הצעה לתגמול כספי לכל המוצא את הכלבה האבודה של בני הזוג המלכותי, מאמי מצאה את דרכה בחזרה בזכות עצמה.


"אז למדתי השבוע שיעור חשוב באהבה. החברים שלי, שמאמי מעולם לא יצרה איתם איזשהו סוג של קשר (ובעיקר נבחה עליהם) לא חשבו פעמיים ועשו הכל כדי למצוא אותה. וכשאני אומרת הכל, אני מתכוונת הכל. לא יכולתי לאחל לעצמי חברים טובים יותר. ומאמי, שכל כך מפחדת מהכל, אם הייתם מכירים אותה הייתם מבינים עד כמה זה מרגש שהיא הצליחה למצוא בעצמה את הכוח כדי לחזור אלינו הביתה. זהו כוחה של אהבה... אני ומאמי שולחות לכם חיבוק ענק". מלכה גם למדור מגיע תגמול על כל הפרסומים השונים על מאמי או לפחות זר פרחים, או במינימום תודה אישית, מסרון, משהו.

תגיות:
יהודה לוי
/
שלומית מלכה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף