מדונה משוכנעת: "בעלי לשעבר מסכסך ביני לבין הילד שלנו!"

ימים ספורים אחרי הדיווחים שמלכת הפופ פנתה לשופט כדי לחייב את בנה לבלות איתה את החג - נחשפים פרטים נוספים על הסכסוך של מדונה עם האקס, הבמאי גאי ריצ'י, ש"השתמש בבנו ללבות את האש"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מדונה, גאי ריצי
מדונה, גאי ריצי | צילום: Getty images

רגע אחרי החג, שאותו בילתה מדונה לראשונה בחייה כשהיא בנפרד מבנה בן ה-15, נחשפים עוד פרטים בנוגע לסכסוך, שמתברר שנמשך כבר שנים ארוכות. על פי הצהובונים בארצות הברית, מקורבים למדונה מגלים שהדיווה משוכנעת שזה בעלה לשעבר שמטנף עליה מול בנם - כך שהילד כבר לא רוצה לבלות עם אמא שלו!

זאת, לדעתה של מדונה, הסיבה שריצ'י ג'וניור העדיף שלא לבלות את התקופה הקסומה של השנה יחד עם אמו, אחותו הגדולה לורדס בת ה-19, ואחיו הקטנים דיוויד (10) ומרסי (9) המאומצים ממלאווי. "למרות מה שקרה עם בית המשפט, מדונה משוכנעת שהוא ישוב בקרוב לבלות איתה, ככה זה אצל הורים פרודים", סיפרו הקרובים.

תגיות:
מדונה
/
גאי ריצ'י
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף