אור סיונוב: אולי איבדה כמה חברים, אבל בקרוב תפגוש את המעריצים

המודחת של "האח הגדול" לא הצליחה לשמור את תחושותיה על הפקת הריאליטי בבטן - ושיתפה את הביקורת שלה ברשת. במקביל, אור סיונוב מתכוננת למפגש סודי... או שלא

מיקי לוין צילום: נועם גולדשטיין
אור סיונוב, האח הגדול 7
אור סיונוב, האח הגדול 7 | צילום: ינאי יחיאל
2
גלריה

בפוסט ארוך ומפורט שפרסמה בעמוד הפייסבוק הרשמי שלה, מסכמת סיונוב את החוויות הקשות שלה  במהלך שהותה בבית הסגור. חוויות שבגללן, לדבריה של יוצאת הריאליטי  - איבדה כמה מחבריה טובים מחוץ לבית, זכתה לאיומים ממעריצי שי חי והכל תוך כדי שהיא מפנה אצבע מאשימה כלפי עורך התכנית זק, שהוא האח הגדול בכבודו ובעצמו, כי הציג אותה כרכלנית ורעה.

בהמשך הוסיפה ש"בעניין הצבאות השונים והמשונים שקמו להם והמעשים החמורים שלהם. שימו לב. אני לא כועסת עליהם ולא שונאת אותם. אני מודאגת. מודאגת מחברה בה אנשים מסתובבים עם כל כך הרבה תסכול וכעס המייצרים אלימות שכל פעם מוצאת ערוץ אחר לבוא לידי ביטוי. אם הייתי יכולה הייתי יושבת עם כל אחד ואחת מחבריי הצבא הזה ומציעה חמלה במקום איחולי המוות והאונס", שיתפה את תחושותיה.

לא נלחמה נגדו. שי חי וארבל קינן
לא נלחמה נגדו. שי חי וארבל קינן | צילום: ניר פקין

בסדר, סיונוב יכולה להתנחם בשלל המעריצים שצברה במהלך השהות בבית. נכון, לא רק שי חי יזכה להיפגש בשבוע הבא עם "צבא האמת" שלו במסיבת גמר אלטרנטיבית, גם אור ארגנה מפגש הכרות עם מעריציה, שייערך ערב לפני גמר העונה השביעית על הגג של בית הספר "קמרה אובסקורה" שבתל אביב. הדיירת במיל', ביקשה מתומכיה בקבוצה הסגורה לא להפיץ את פרטי האירוע בכדי ל"שמור על אינטימיות"... אופס, זה כבר לא יקרה.

תגיות:
האח הגדול
/
אור סיונוב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף