כמי שכבר שנה מפזר את כספו על מזון אורגני, נדהמתי לקרוא השבוע שגנטיקאי צמחים בעל שם עולמי טוען שהמזון האורגני אינו בריא יותר - ומספק יבולים נמוכים מהחקלאות הקונבנציונלית. יבולים נמוכים יותר? על זה אני משלם יותר כסף?
בחנתי עוד ועוד ירקות ופירות: הקישואים כאילו זקנים, המלפפונים שחרחרים, העגבניות האובליות ממהרות להרקיב ונראה שהתפוחים לקו באדמדמת.
בסופה של קנייה, אני נותר רק עם אמונה ותקווה: אמונה בתום שבעולם - שבמפעל הפיס יש באמת זוכים, שהמינויים במטכ"ל מקצועיים ושהירקות האורגניים בריאים יותר, ותקווה שהגנטיקאי המומחה טועה.