קרוב היום שבו יבקשו להכניס מיקרופון למיטת בני הזוג נתניהו

המגמה לעשות לראש הממשלה את המוות מובילה בלהט חלק מהישראלים. נציגיהם בתקשורת ובמקומות אחרים פועלים על פי מניעים נפשיים של שנאה בוערת

מאיר עוזיאל צילום: אריק סולטן
בנימין נתניהו
בנימין נתניהו | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

אדם הגון עומד מיואש מול גל המשטמה הבוערת הזאת. הרי כולנו רוצים ראש ממשלה שיטפל בנושאים כגון התמודדות עם התוכניות להשמיד אותנו, שיפור רמת החיים הטובה שלנו ועניינים פעוטים כאלה. אבל מה פתאום? במקום זאת, ראש הממשלה חייב להקדיש את זמנו להתגוננות מפני רדיפות, אחרי חדירה לכל רגע מזמנו. רדיפות שיוצרות בידור לקהל שונאיו, הנהנים מהשעשוע הזה בהנאה סדיסטית.

קרוב היום שבו ידרוש מישהו בשם חופש המידע להכניס מיקרופון למיטה של ביבי בלילה כדי שהעם יידע מה קורה שם כשהוא ושרה ישנים. על מה הוא חולם? אולי הוא יפלוט משהו תוך כדי שינה, זכותנו לדעת. בסרט הנפלא של ג'רי לואיס, "אומנים ודוגמניות", הקומיקאי מגלם בחור מכור לקומיקס. בלילה הוא חולם עלילות קומיקס וצועק את הסיפור תוך כדי שינה. בחלום שלו מופיעה גם נוסחה סודית של טיל אמריקאי. שירותי הביון הרוסיים רוצים כמובן גם הם לשמוע את חלומותיו. נראה לכם מופרע ומופרך ומתאים לסרט של ג'רי לואיס בלבד? לא נראה לי שברדיפה אחרי נתניהו ראינו כבר את כל הדברים המופרכים והמופרעים.

תגיות:
בנימין נתניהו
/
בית המשפט העליון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף