קים קרדשיאן: מנומר, וינטג' והרבה, הרבה- ביטחון
את השמלה היא שילבה עם צעיף שיפון תואם שהונח על הכתפיים ונעלי עקב שחורות. בלי תכשיטים גדולים שיתחרו בהדפס ובלי ניסיון לרכך את המראה. כשבוחרים במנומר מכף רגל כמעט עד ראש, כנראה שלא צריך הרבה מעבר לזה.
אנחנו אוהבות במיוחד את הבחירה בפריט ארכיוני. לא מפני שכל שמלה ישנה היא בהכרח מעניינת, אלא מפני שכאן הגזרה וההדפס עדיין מרגישים רלוונטיים. המנומר חוזר שוב ושוב לאופנה, אבל על השטיח האדום הוא דורש מידה מסוימת של ביטחון. קרדשיאן, כצפוי, לא ממש נרתעת מתשומת לב.
נעמי ווטס ושרה פולסון הלכו לכיוונים אחרים לגמרי
שלוש הכוכבות סיפקו שלוש פרשנויות שונות לחלוטין לאופנת ערב: קים עם מנומר צמוד וארכיוני, נעמי עם גזרה פיסולית בשחור ושרה עם לבן מעוטר. וזה בדיוק מה שאנחנו אוהבות בשטיח אדום מוצלח: לא עוד וריאציות על אותה שמלה.
ואז הגיעה קריס ג'נר עם מחווה לאליזבת טיילור
זו בחירה שמחברת בין אופנה, היסטוריה הוליוודית וטלוויזיה, ובמקרה של משפחת קרדשיאן, קשה לחשוב על שילוב מתאים יותר. אנחנו אוהבות את הרעיון של פריט שמספר סיפור, גם אם לא מדובר במראה שהיינו ממהרות לאמץ לארוחת ערב.
ועל מה כל החגיגה?
העונה הראשונה אמנם ספגה ביקורות קשות, כולל ביקורות שליליות במיוחד על המשחק ועל הכתיבה, אבל הסדרה בכל זאת משכה צופים והמשיכה לעונה נוספת. העונה השנייה צפויה לעלות ב־4 בנובמבר בדיסני+ וב־Hulu, בהתאם לשוק.
קרדשיאן עצמה סיפרה לאחרונה כי הביקורות על העונה הראשונה גרמו לה לחשוש שאכזבה את שאר השחקניות, אף שבהמשך הבינה שהקאסט לקח את הדברים בפרופורציה.
ואם לשפוט לפי השטיח האדום ברומא, לפחות בתחום אחד אין לקים סיבה לדאגה: גם כשהתגובות לסדרה חלוקות, היא עדיין יודעת בדיוק איך להפוך פרמיירה לאירוע אופנתי.