אז בזמן שהאורחות שתו קפה והתרשמו מהקולקציה החדשה, אנחנו התמקדנו במה שבאמת מעניין אותנו: מה כל אחת בחרה ללבוש, ואילו שילובים היינו שמחות להעתיק.
אילנית לוי: יש דברים שרק משתבחים עם השנים
מה שאהבנו כאן הוא דווקא הפשטות. הגזרה של הז'קט מעניקה לחליפה מראה עדכני, המכנסיים הרחבים מאזנים אותה והשיער הבלונדיני שעוצב בגלים רכים מוסיף קלילות. התוצאה אלגנטית, אבל ממש לא נוקשה.
במהלך האירוע סיפרה לוי שהתלבשה כאילו עומדת להגיע סופה, אבל התחזית שוב לא ממש שיתפה פעולה. אנחנו דווקא לא מתלוננות: אם מזג האוויר הוא התירוץ לחליפה הזאת, מבחינתנו שימשיכו לטעות בתחזית.
שגית רביבו: שחור, לבן וטוויסט מנומר
רביבו גם שיתפה שהיא עובדת ללא הפסקה, לצד היותה סבתא פעילה במשרה מלאה, ורמזה שבקרוב היא מתכננת הפתעה קטנה. בינתיים, לפחות בכל מה שקשור לאופנה, היא סיפקה לנו לוק מוצלח במיוחד.
לאה ינאי: הלוק החורפי שהיינו מעתיקות מחר בבוקר
יש בלוק הזה משהו פרפי, קצת נוסטלגי ומאוד נכון לעונה. הוא מצליח להיות חורפי ומוקפד בלי להיראות מתאמץ, ובעיקר מורכב מפריטים שקל לדמיין גם מחוץ לאירוע השקה. אהבנו ממש.
בל אגם: הג'ינס קיבל שדרוג חורפי
בל גם לא הסתפקה בלהצטלם עם כוס קפה: במהלך האירוע היא נכנסה לעמדת בית הקפה והכינה קפה לאורחים. אנחנו לא יודעות איך יצא הקפה, אבל הלוק בהחלט עבר אצלנו.
נטע גרטי: חליפת שלושה חלקים שעשתה לנו חשק לחורף
אהבנו את השילוב בין הגזרה המשוחררת למראה המחויט. הווסט מוסיף עוד שכבה מעניינת, ופסי הסיכה שומרים על מראה קלאסי למרות הפרופורציות הרחבות.
זו חליפה עם נוכחות, כזאת שלא צריכה הרבה אקססוריז כדי לעבוד. מבחינתנו, בחירה אופנתית מוצלחת.
מאיה בצלאל: השחור הבטוח
זה לא הלוק הכי מפתיע שראינו באירוע, אבל יש בו משהו פרקטי ונעים לעין. השילוב של שחור עם נגיעה של לבן תמיד עובד, ומאיה בחרה להשאיר את הדברים פשוטים.
ומה אנחנו לוקחות מהבוקר הזה?
קולקציית החורף החדשה של גולברי כוללת פריטים מחויטים, סריגים, ג'ינסים ומעילים, אבל מה שהיה מעניין לראות באירוע הוא דווקא הדרך שבה כל אחת שילבה את הפריטים אחרת.
אילנית לוי הוכיחה שוב שחליפה אפורה יכולה להיראות נפלא, שגית רביבו הוסיפה דרמה לשחור ולבן, ולאה ינאי נתנה לנו רעיון ללוק חורפי שאנחנו כבר רוצות לאמץ.
ואם יש משהו שאנחנו אוהבות במיוחד, זו תזכורת שלא תמיד צריך לרדוף אחרי הפריט הכי נוצץ בחדר. לפעמים גזרה טובה, שילוב צבעים נכון וקצת סטייל אישי עושים הרבה יותר.