נוגעת בשמיים: המנות ב"מטבח לילה" העיפו אותנו לעננים

היא פתוחה רק בלילה, מציעה מחירים סבירים ומפתיעה עם תפריט מגוון. "מטבח לילה" העיפה אותנו גבוה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
נתח בשר קצבים, מטבח לילה
נתח בשר קצבים, מטבח לילה | צילום: בועז לביא, יח"צ

בזמן שכל מסעדה שלישית בישראל נסגרת כבר בשנה הראשונה לפעילותה, מצליחה "מטבח לילה" נגד כל הסיכויים, ועם יד אחת קשורה מאחור: היא פתוחה רק בלילות. הכיצד מצליחים בעליה להתפרנס אם היא פתוחה רק בלילות, מציעה מחירי מנות יחסית זולים ומשלמת שכירות וארנונה כל כך גבוהים? רק על זה צריך לתת להם את פרס ישראל.

חברון. זו המנה הכי לא דיאטטית שתטעמו, אבל בשבילה שווה לסטות מהמסלול.

תגיות:
ביקורת אוכל
/
אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף