עושים עלייה: שני מיזמים קולינאריים חדשים שכיף לטעום

שני קונספטים חדשים הגיעו אלינו: מנת כנפיים כמנה עיקרית ב"וינגס" וארוחות מוכנות ב"לאנצ'בוקס". ואנחנו אומרים: למה לא הגעתם קודם?

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
כנפי עוף
כנפי עוף | צילום: יח"צ
2
גלריה

קרב עז ניטש על החך הישראלי בין חלקי העוף השונים: השוקיים העסיסיות מצד אחד, שאותן כיף לאכול בידיים, וחזה העוף מצד שני, שממנו מכינים את השניצל, מלך ישראל.


תגיות:
מסעדות
/
אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף